Το καλό παιδί της παρέας

Δεν είναι τυχαίο που επιλέγουμε σήμερα να μιλήσουμε για αυτό το ζήτημα. Το καλό παιδί της παρέας είναι αυτό το πρόσωπο το οποίο σήμερα πρόκειται να μας σηκώσει εκεί που θα πέσουμε. Είναι το πρόσωπο που επηρεάζεται από το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού. Με τα πολλά που έρχονται σήμερα, πολλοί από εμάς θα έχουν ανάγκη αυτή την στήριξη που έχει να προσφέρει. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα και πιο αστρολογικά την κατάσταση.
Ναι, πράγματι αυτή τη στιγμή έχουμε την μεγάλη διέλευση της περιόδου, την Αφροδίτη δηλαδή στον Σκορπιό, έως και την 1η Δεκεμβρίου του 2017. Θετικότατη και ερωτικότατη διέλευση, αλλά δεν της λείπουν και τα παρατράγουδα, με ζήλιες και υστερίες. Για να μην μιλήσουμε για την σημερινή αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, που θα ρίξει στα έγκατα της γης την αυτοπεποίθησή μας και θα καταντήσει την σκληρή και άδικη αυτοκριτική χόμπι. Με τα πολλά, δεν θα είναι λίγοι οι ερωτικά πληγωμένοι σήμερα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έρχεται η επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον ουρανό. Κυρίως βέβαια μιλάμε για τους Υδροχόους, αλλά και για άλλα ζώδια που μέσα από τους κυβερνήτες δεκαημέρων επηρεάζονται ή για τους Καρκίνους, που κυβερνώνται από την Σελήνη . Αυτά τα πρόσωπα ανάλογα με τον βαθμό της επιρροής τους από την όψη θα γίνουν τα καλά παιδιά της παρέας. Θα είναι εκείνοι οι τύποι που θα καταλάβουν πρώτοι πως είμαστε σε κακή διάθεση. Δεν θα μας πουν καμία συμβουλή. Δεν θα μας στηρίξουν ψυχολογικά. Θα δράσουν με λεπτό τρόπο. Χιουμοράκι, αστειάκια, γλυκό χαμόγελο και ήρεμη διασκέδαση. Θα μας δώσουν ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεχαστούμε. Μην ξεγελιέστε, η υποστήριξή τους είναι σημαντικότερη από ό,τι νομίζουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.