Φλερτ με τα Άστρα 9-11-2017

Η σημερινή ημέρα, αν και μπορεί να μας κουράσει εύκολα, είναι αρκετά πιθανό να στολιστεί με κάποια όμορφα στοιχεία, τα οποία θα κάνουν τη διάθεσή μας ομορφότερη, ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες. Πιο συγκεκριμένα, λόγω της επιρροής της Σελήνης και ιδιαίτερα, λόγω του τετραγώνου της με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να βιώσουμε αρκετές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να χαλάσουν τη διάθεσή μας, ή να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα. Θα ήταν καλό να είμαστε συντηρητικοί όσον αφορά τις κινήσεις μας στον επαγγελματικό τομέα, μιας και τόσο οι παρεξηγήσεις, όσο και οι κόντρες με κάποια από τα άτομα του εργασιακού μας περιβάλλοντος, μπορούν εύκολα να μας απασχολήσουν. Από τη θετική πλευρά ωστόσο, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για το φλερτ. Η καλή σχέση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια κάποιου σημαντικού ραντεβού, να αυξήσει την τύχη μας και φυσικά τη γοητεία μας. Επίσης, είναι υπάρχει η περίπτωση κάποιας αναπάντεχης ερωτικής περιπέτειας, λόγω της όψης αυτής.
Να στείλω;

Μπορεί σήμερα να νιώσουμε πως δεν έχουμε το θάρρος και τη διάθεση για φλερτ κατά την εκκίνηση της ημέρας, ωστόσο στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να αλλάξουμε γνώμη, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή και για πολλές από εμάς, ίσως και η καλύτερη. Υπάρχει η πιθανότητα μιας υπέροχης βραδιάς, εάν εξερευνήσουμε τα μονοπάτια του αναπάντεχου φλερτ.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η σημερινή ημέρα, αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας: κάποιες φορές είναι μουντή και άλλες γεμάτη χρώμα. Επομένως, η σωστή επιλογή είναι αυτή που μας προτείνει το ένστικτό μας.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Οι επιθυμίες είναι οι πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας. Μπορεί οι πλανήτες να είναι κάποιες φορές "επιθετικοί" μαζί μας, ωστόσο δεν βλάπτει να ακολουθήσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.