Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-11-2017

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ένταση, αφού η διαίσθησή σας  δείχνει πώς πρώτα θα πράττετε και μετά θα σκέφτεστε τις συνέπειες. Η μέρα ηρεμεί από το απόγευμα και μετά όπου δείχνει να έχει φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος, γιατί μάλλον κάτι που σας ταλαιπωρούσε βρίσκει τη λύση του.

Ταύρος

Νιώθετε κάπως ευλογημένοι, αφού όλες οι κοσμικές επιδράσεις  σας χαρίζουν την ικανότητα να διαχειριστείτε τον ελεύθερο χρόνο σας αλλά και τις απαιτήσεις των γύρω με ιδιαίτερη ευκολία. Στον έρωτα, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού , μέσα από κάποιο δώρο ή φιλοφρόνηση που θα δεχτείτε θα καταλάβετε πως κάποια πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο για εσάς.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα  σας προστατεύει από τον ίδιο σας τον εαυτό ενώ παράλληλα ρίχνει ένα αυλαία σε κάποιες κακές υποψίες άλλων  γύρω από εσάς. Η ερωτική  ζωή περνάει σε πρώτο πλάνο όμως θα χρειαστεί να προσέξετε διότι τόσο ο χαρακτήρας σας όσο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε θα σας κάνουν να πείτε κάποια πράγματα χωρίς να τα φιλτράρετε. Κάποιο τηλέφωνο ίσως σας εκνευρίσει.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας πολλά πράγματα περιπλέκονται εξαιτίας της αδυναμίας κάποιων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εσείς από τη μεριά σας νιώθετε πως δίνετε τον υπέρ πάντων αγώνα αλλά αυτό δεν φτάνει, αφού στην πραγματικότητα οι άλλοι δεν έχουν τις καλές προθέσεις που νομίζετε. Και όμως, η σημερινή ημέρα είναι ένα θεμέλιο πολύ καλών εξελίξεων.

Λέων

Μία μέρα περίεργη που ενώ τα ενθαρρυντικά μηνύματα θα δίνουν και θα παίρνουν, πολλά πράγματα θα νιώσετε πως στραβώνουν στην τελική προσπάθεια. Από το απόγευμα και μετά κάποιος άνθρωπος που σέβεστε  θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και γιατί όχι να τείνετε χείρα συμφιλιώσεως σε άτομα που είχατε ψυχρανθεί.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια μέρα με ευχάριστες προκλήσεις . Αλλά χρειάζεται να επιδείξετε τις λεκτικές σας ικανότητες, χωρίς ωστόσο να γίνετε εριστικοί. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν και κυρίως προσπαθήστε να θωρακίσετε τη σχέση σας για να μην κινδυνεύσετε.

Ζυγός

Σε προσωπικό επίπεδο καθαρά, καλείστε να διαχειριστείτε τη συσσωρευμένη ενέργεια με την παρουσία ανθρώπων που σας ενοχλούν να σας δυσκολεύει.  Ιδιαίτερα το πρωινό, θα καταλάβετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι πως δεν είσαστε και οι πιο εύκολοι χαρακτήρες. Ωστόσο έχετε την ευκαιρία, αν αφήσετε τον εκνευρισμό κατά μέρος, να διαχειριστείτε κάποιες δυσκολίες που έχουν προκύψει και να τις ελαχιστοποιήσετε.

Σκορπιός

Εξαιρετική ημέρα που  σας βοηθά να πορευτείτε πολύ όμορφα στα ερωτικά  σας θέματα αλλά χρειάζεται να προσέχετε γιατί πρέπει να λογαριάζετε το γενικό κλίμα. Έτσι, αυτό που βλέπετε ως ένα παιχνίδι εξουσίας και κύρους,  πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα για να έχετε και θετικά αποτελέσματα και μελλοντικές προοπτικές . Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με το εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Σήμερα το πρωί η ημέρα  ίσως σας κάνει πιο παρορμητικούς. Θα πρέπει να διώξετε την έντονη διάθεση που νιώθετε για αντιπαραθέσεις και να δείξετε διαλλακτικότητα και διάθεση συνεργασίας, ακόμα και αν  όσα ζείτε αυτή τη στιγμή ερωτικά δεν είναι ούτε αυτά που θέλετε, ούτε αυτά που αξίζετε.

Αιγόκερως
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα τρέχοντα θέματα της οικογένειας. Η μέρα θα σας αναγκάσει να δείτε τα ερωτικά σας θέματα από μια άλλη οπτική γωνία. Οι δυσκολίες που περνάτε έχουν ορίζοντα τέλους και θα έρθουν πολύ καλύτερες στιγμές, απλά αυτή τη στιγμή είστε πιεσμένοι.

Υδροχόος
Το πρόγραμμά σας κατά  τη διάρκεια της ημέρας σας γεμίζει με λίγο άγχος, αφού νιώθετε πως πρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα . Από το απόγευμα και μετά ατενίζετε με μεγαλύτερη σιγουριά την ημέρα συν το ότι νιώθετε πως πολλές κινήσεις σας θα στεφθούν με επιτυχία . Στον ερωτικό τομέα μάλλον έχετε ξανοιχτεί και το ξέρετε, αλλά έχετε περιθώρια να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

Ιχθείς

Η ημέρα σήμερα είναι καλή, αλλά εσείς θέλετε να σκεφτείτε πώς θα περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σας σε βάθος χρόνου. Η εύνοια που νιώθετε σας κάνει και πιο λογικούς και πιο συγκρατημένους. Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες δείχνουν να είναι κοντά στην εκπλήρωση τους περισσότερο από ποτέ και αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία και στα προσωπικά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.