Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση . Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την Αφροδίτη, και μπορεί να σας κάνει να έχετε υπερβολικές ανάγκες, αλλά και υπερβολικό εκνευρισμό.
Ταύρος

Μια ανάγκη για επιστροφή σε παλιές αγάπες είναι λογική, με την Αφροδίτη να είναι πολύ ενεργή καθώς κινείται προς σύνοδο με τον Δία αλλά είναι και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό. Όμως πρέπει να μετρήσετε πολύ τις δυνάμεις σας, δεν θα είναι εύκολο το θέμα.

Δίδυμοι

Αν το ζήτημά σας είναι μια επανασύνδεση, μπορείτε να την επιτύχετε, αλλά με μεγάλη σοβαρότητα. Ο Ερμής από τον αντίθετό σας Τοξότη δημιουργεί πολλές δυνατότητες να τα βρείτε με ένα πρώην ταίρι σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ ειλικρινείς.

Καρκίνος

Είστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά . Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και με την Αφροδίτη σας δημιουργεί κυκλοθυμία αλλά και τρελή ζήλια . Περιμένετε να ηρεμήσετε λίγο και μετά προσπαθείτε μια επανασύνδεση.

Λέων

Παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος από τον Σκορπιό είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα πριν εκφράσετε την επιθυμία επιστροφής σε μια σχέση. Η Σελήνη από το ζώδιό σας κοντράρεται με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και η ημέρα είναι δύσκολη.

Παρθένος

Ο Ερμής στον καυτό Τοξότη μπορεί να σας δημιουργεί την ανάγκη να δείτε πάλι ένα άτομο από το παρελθόν, ειδικά αν και η οικογένειά σας έχει σχέσεις με κάποιον τρόπο μαζί του. Αλλά θα πρέπει να ετοιμάσετε πολύ προσεκτικά την στρατηγική σας.

Ζυγός

Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή στο θέμα της επανασύνδεσης και να δώσετε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει. Με την Αφροδίτη να είναι σε ένα έντονο τετράγωνο με την Σελήνη ίσως να σας έχουν πιάσει πολλά  παράπονα.

Σκορπιός

Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για επανασύνδεση, και αυτό παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας είναι σε εξάγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιό σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας επίσης, είναι σε τετράγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα. και ζηλεύετε τόσο πολύ, που καλό είναι να μην ξεκινήσετε συζήτηση με πρώην σύντροφο.

Τοξότης

Είναι μια πολύ δυνατή ημέρα για επανασύνδεση, όπως και όλη αυτή η περίοδος. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας κινείται έχει άψογη σχέση με την Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σας, τον Σκορπιό και είστε ακαταμάχητοι.

Αιγόκερως

Η δυνατή δράση του Κρόνου από τον Τοξότη που είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ανοίξει την παρτίδα της επιστροφής σε μια γνώριμη αγκαλιά . Το ίδιο πολύ βοηθητική είναι και η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα από το ζώδιό σας με τον Ήλιο από τον Σκορπιό.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ουρανός δεν επιτρέπει να έχετε μια σταθερή επανένωση με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι πολύ καλύτερο να ξεκαθαρίσετε το πεδίο των σχέσεών σας γενικά, δεν έχετε πολύ χρόνο μέχρι την αλλαγή ζωδίου για τον Ουρανό, που περνάει στον Ταύρο και απαιτεί από εσάς μεγάλη σοβαρότητα.

Ιχθείς

Είναι εξαιρετική η επιρροή του εξαγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αλλά και η σχέση τριγώνου που έχει με τον Ποσειδώνα βοηθάει όντως σε μια επανασύνδεση. Το θέμα είναι αν την θέλετε, γιατί είστε τόσο γοητευτικοί που ανοίγονται νέες ευκαιρίες.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.