Ερωτοσκόπιο 9-11-2017

Μια βαθιά ονειρική και ερωτική ημέρα μας περιμένει. Ο Ήλιος από τον μαγνητικό Σκορπιό θα κάνει μια ευεργετική όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις που έχουν ραγίσει, ενώ ο ερωτισμός και το όνειρο πάνε χέρι με χέρι. Αν νιώθετε μια έντονη ανάγκη να πάτε μια βόλτα σε μέρη που δεν έχετε ξαναβρεθεί, αν νιώθετε γενικά μια παρόρμηση, ακολουθήστε την – είναι μια μέρα με έντονα μαγική υφή που ενώνει πεπρωμένα και ανθρώπους.
Η Σελήνη περνάει από τον Καρκίνο στον Λέοντα και με ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο με την Αφροδίτη βάζει όρους στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να είμαστε ακραία κοινωνικοί και η Αφροδίτη θέλει να τονίσει ότι άλλο κοινωνικότητα και άλλο φλερτ. Η ζήλεια θα είναι τρομερή, αν τυχόν ξεχάσετε – συμβαίνουν αυτά – ότι είστε δεσμευμένοι, αν αντιμετωπίσετε ένα φλερτ με ευκολία, ενώ το ταίρι σας παρακολουθεί κάθε σας κίνηση!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε σε έντονη σχέση με τον Άρη από τον Ζυγό. Οι Κριοί μπορεί να νιώθετε ότι δεν γίνεται κατανοητό το ερωτικό σας μήνυμα . Οι Ζυγοί επιδιώκετε μια βαθιά σύνδεση με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι Καρκίνοι στρέφετε την προσοχή σας σε μόνιμες σχέσεις. Οι Αιγόκεροι επιδιώκετε να έχετε μια προσέγγιση σε ένα άτομο από τον χώρο εργασίας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε έντονες ευκαιρίες για επανασυνδέσεις με την βοήθεια του Ποσειδώνα. Οι Δίδυμοι μπορεί να ταξιδέψετε για το χατίρι του έρωτα. Οι Τοξότες είστε έτοιμοι να κουνήσετε μαντίλι σε μια σχέση που σας ταλαιπώρησε. Οι Παρθένοι είστε πολύ συναισθηματικοί. Οι Ιχθείς λάμπετε και είστε πολύ ερωτικοί. 
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με τον Ήλιο να σας ευνοεί, μπορείτε να έχετε εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Οι Υδροχόοι δώστε προτεραιότητα σε σχέσεις που ήδη έχουν αποδείξει την αξία τους. Οι Λέοντες προσέξτε, μπορεί να νιώσετε ή να εισπράξετε ζήλεια. Οι Ταύροι μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να μην χάσετε έναν άνθρωπο. Οι Σκορπιοί είστε εντελώς ακαταμάχητοι. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.