Αστρολογικό Δελτίο 9-11-2017

Σήμερα έχουμε μια εξαιρετική όψη να φωτίζει την ημέρα μας, αλλά με ένα παράξενο και διαθλασμένο και ονειρικό φως. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα είναι σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αυξάνοντας την συναισθηματική μας διέγερση, γεγονός που θα επιδράσει όχι μόνον σε ερωτικό επίπεδο αλλά σε κάθε τομέα της ζωής μας. ο ανάδρομος Ποσειδώνας ευνοεί μέσω αυτού του τριγώνου έντονες διαισθητικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το παρελθόν, αλλά και με χρέη, κληρονομιές, προβλήματα λίμπιντο και μυστικές συναντήσεις.
Η Σελήνη θα περάσει από τον παρορμητικό Καρκίνο στον σταθερό Λέοντα φωτίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδική καρδιά που ο καθένας μας κρύβει, ενώ η καλή της σχέση με τον Ερμή από τον Τοξότη θα αυξήσει τις πιθανότητες για ταξίδια, έρευνα και περιπέτεια . Προσοχή στις προσωπικές σχέσεις, το τετράγωνο Αφροδίτης/Σελήνης αυξάνει την ζήλεια, πολύ περισσότερο που μια καλή σχέση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό μπορεί να μας κάνει να θέλουμε να επαναφέρουμε στο προσκήνιο ανθρώπους που μας ενδιέφεραν, κάνοντας τους αγαπημένους μας να ζηλέψουν.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι με την βοήθεια του Ουρανού μπορείτε να είστε πολύ κοινωνικοί. Οι Κριοί επιδιώκετε στήριξη από ανθρώπους κύρους. Οι Ζυγοί πρέπει να προσέξετε παγίδες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Οι Καρκίνοι είστε έτοιμοι να αναλάβετε έντονες πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν τις μόνιμες σχέσεις σας. Οι Αιγόκεροι περνάτε μια μέρα έντονης εργασιακής φόρτισης. Για να έχετε άμεσες αστρολογικές απαντήσεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε πολύ από τον Ποσειδώνα. Οι Δίδυμοι έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μια έρευνα ή μια περιπέτεια. Οι Τοξότες δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Οι Παρθένοι ζείτε μια επιστροφή σε μέρη που αγαπήσατε. Οι Ιχθείς είστε σε μια ημέρα έντονης διαίσθησης. Για να ξέρετε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί χαρείτε την έντονη ενέργεια του Ήλιου στον Σκορπιό. Οι Υδροχόοι δώστε σημασία σε θέματα καριέρας. Οι Λέοντες δέχεστε βοήθεια από ανθρώπους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Οι Ταύροι είστε πολύ κοινωνικοί. Οι Σκορπιοί ξέρετε πώς να επιβάλλετε τις απόψεις σας και τα «θέλω» σας στους άλλους. Για να είστε βέβαιοι πως οι κινήσεις σας θα έχουν αποτελέσματα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
 
Ήλιος
Ποσειδών
  
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
  
Σελήνη
Τρίγωνο
Ερμής
  
Σελήνη
Τετράγωνο
Αφροδίτη
  
Σελήνη
Τετράγωνο
Ουρανός
  
Σελήνη
Αντίθεση
Ωροσκόπος
  
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
  
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
  
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
  
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.