9-11-2017: Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα

Μια εξαιρετική και πολύ ερωτική όψη θα φωτίσει την σημερινή ημέρα, αλλά και ένα διάστημα μιας εβδομάδας από τώρα, δίνοντάς μας πολλές ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε το βάθος της ερωτικής σφαίρας, αλλά και τους βαθύτερους φόβους μας. Τι θέλετε από την ζωή; Γιατί είναι σημαντικό να επιτύχετε στην καριέρα σας, ακόμα κι αν η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί; Γιατί μένετε κολλημένοι σχέσεις που ίσως να μην σας καλύπτουν αντί να χαράξετε με θάρρος ένα νέο μονοπάτι;
Παρόλο που ίσως να μην κάνετε συνειδητά αυτές τις ερωτήσεις, τα σημερινά κύματα στην ψυχή σας ή οι πόθοι θα έχουν τις ρίζες τους στα παραπάνω θέματα. Η ενέργεια του Σκορπιού που φιλοξενεί τον Ήλιο δεν αφορά μόνο το σeξ - είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εξέτασης αυτού του κρυφού σημείου της ψυχής μας που σχετίζεται με την αποστολή μας στην γη.

Η σημερινή ημέρα διερευνά ενστικτωδώς και προωθεί την απόλυτη κατανόηση του αντικειμένου της επιθυμίας. Αυτό φανερώνεται σαγηνευτικό, αλλά είναι πραγματικά απλά ένας τρόπος για τον Πλούτωνα, που προσεγγίζει τον Ήλιο, να μάθει όλα τα μυστικά σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα θέματα της ψυχής σας παράγουν κάποια ευγενή κατάθλιψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως να προσελκύσετε έναν απαιτητικά προσεκτικό σύντροφο. Ή θα ασκήσετε με το ταίρι σας πρακτικές υποταγής. Όλα έχουν να κάνουν με την αδυσώπητη αναζήτηση του Σκορπιού για την αλήθεια . Ο στόχος είναι να καταλάβετε όχι μόνο τι θέλετε, αλλά γιατί το θέλετε. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος, αν και φαίνεται να είναι μια απλή περίπτωση μαγνητικής έλξης (τίποτα δεν είναι απλό με τον Σκορπιό). Όταν αυτή η ενέργεια είναι παραμορφωμένη, ο μαγνητισμός μετατρέπεται σε εμμονή. Η σημερινή ημέρα είναι μαγνητική, ερωτική και βαθιά, μεταφυσικά σeξουαλική. Αλλά δεν είναι όμορφη. Η επιμονή της να φτάσει στον πυρήνα του θέματος σημαίνει ότι ξετυλίγεται ένα μοτίβο κάτω από τις επιφάνειες των πραγμάτων  και επικεντρώνεται στα ταμπού και τα μυστικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες άσχημες αλήθειες . Στη συνέχεια, ίσως να εκπλαγείτε από το βάθος της αγάπης, του πάθους και των πόρων που αποκαλύπτετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.