Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 9-11-2017

Ναι μεν η ημέρα καταλήγει σε 3 αριθμολογικά, αλλά για δείτε: και 9, και 11 και 10 κρύβονται μέσα της. Θα είναι μια πολύ έντονη επίδραση στον ψυχισμό μας, με καλά και δύσκολα στοιχεία . Προσέξτε πολύ την ροή αρνητικής ενέργειας, να είστε μεγαλόκαρδοι με τους άλλους, ακόμα και αν σας απορρίψουν ή δεν φαίνονται πολύ συμβατοί μαζί σας γιατί είναι ανοιχτές πύλες που ο άνθρωπος δεν τις ξέρει πολύ καλά.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η ημέρα έχει έναν επίπλαστο χαρακτήρα ευκολίας, αλλά μην σας ξεγελάσει. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και στους στόχους σας για να μην χάσετε τον δρόμο σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Παρά το γεγονός ότι είστε απόλυτα συμβατοί σε ένα κάποιο επίπεδο με το 3, η γενική διάθεση της ημέρας δεν θα σας βοηθήσει να είστε σαφείς με τις επιθυμίες σας.  Προσέξτε τις εντάσεις και τα περιττά λόγια με ανθρώπους που αγαπάτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Είναι η ημέρα που λάμπει κάτω από το φως του δικούς σας Αριθμού Πεπρωμένου, αλλά μέσα από περίεργες διαδρομές. Δώστε βάση στην διαίσθησή σας για να αποφύγετε συναισθηματικές παγίδες.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Μια βαθιά αίσθηση μελαγχολίας μπορεί να σας κυριεύσει σήμερα. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι χάνετε χρόνο με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Υπάρχει μια αίσθηση ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να χαρείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Αλλά, υπάρχουν και παγίδες. Μην αφήσετε το μυαλό σας να σας οδηγήσει σε επικίνδυνους ανθρώπους, επειδή θα νομίζετε ότι μπορείτε να τους χειριστείτε. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η πολύ ευαίσθητη ψυχή σας μπορεί σήμερα να ραγίσει από νοσταλγία, ή και από μια απώλεια ενός ανθρώπου που τον αγαπάτε – όταν λέμε απώλεια, δεν εννοούμε κάτι πολύ σκοτεινό, εννοούμε να μην είστε κοντά σε κάποιον που θα σας λείπει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είναι μια πολύ δυνατή και παράφορη ημέρα αλλά θέλει σύνεση η ενέργειά της για να είναι ωφέλιμη. Μην αφεθείτε σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζετε καλά, υπάρχει μια ανάλαφρη αίσθηση που δεν είναι αληθινή. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Ξέρετε πολύ καλά να προσανατολίζεστε στους στόχους σας. Συνήθως σας λέμε να κάνετε κάτι πιο ανάλαφρο, σήμερα καλό είναι να μην σηκώσετε τα μάτια σας από τις δουλειές σας, αφήστε την ημέρα να κυλήσει χωρίς πολλές επαφές.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι μια μέρα πολλαπλών δονήσεων και μπορεί κάποιοι άνθρωποι να χρειαστούν το άπλετο ψυχικό φως που σας χαρακτηρίζει. Ετοιμαστείτε να παίξετε τον ρόλο του παρηγορητή και του ψυχολόγου όχι μόνον για ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά πιθανόν ακόμα και για αγνώστους. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.