Ερωτοσκόπιο 8-11-2017

 Ένταση και κτητικότητα σήμερα. Με την επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Άρη θα βρισκόμαστε σχεδόν μόνιμα σε μία κατάσταση εκνευρισμού που θα μα αποτρέπει από το να εκφράσουμε ευχάριστα και ευγενή συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος έντονων και βίαιων καυγάδων, ενώ επίσης δεν αποκλείονται σημαντικά ατυχήματα, χρειάζεται ιδιαίτερη ωριμότητα, επαγρύπνηση και προσοχή. Με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα, τα συναισθήματά μας θα μας καθοδηγούν αυτή τη στιγμή τυφλά και θα είναι τόσο έντονα που η λογική μας θα χάνει μεγάλο έδαφος. Είμαστε υπερβολικοί και δυσκολευόμαστε στην επικοινωνία, ενώ ταυτόχρονα η κτητικότατα μας θα μας οδηγήσει στο να καταπιέσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο.
Το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης έρχεται στον αντίποδα όλων αυτών και έρχεται για να αποκαταστήσει ορισμένα ζητήματα, προσφέροντάς μας μία εσωτερική αρμονία, που θα καταφέρουμε να εξωτερικεύσουμε. Ταυτόχρονα, χάρις το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα η έντονη φαντασία μας αποκτά πολύ θετικό και ονειροπόλο χαρακτήρα, οδηγώντας μας σε άλλου τύπου επικοινωνία με το αγαπημένο μας πρόσωπο, δίνοντάς μας βέβαια και έντονη διαίσθηση .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε πολύ τις εντάσεις. Οι Κριοί πρέπει να δείξετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα . Οι Ζυγοί είσαστε πιο θετικοί μέσα στην ημέρα. Οι Καρκίνοι βρίσκεται κρυμμένες αλήθειες μέσα σας. Οι Αιγόκεροι μπορείτε να αναζητήσετε ορισμένες απαντήσεις μέσα σας. 
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς πρέπει να συντονιστείτε θετικά ε την ημέρα. Οι δίδυμοι ίσως έχετε κάποια αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη. Οι Τοξότες αυξάνετε την επικοινωνία σας. Οι Παρθένοι είστε τώρα πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε. Οι Ιχθείς μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα έχετε κάποια επιλογή μέσα στην ημέρα, δείξτε χαρακτήρα. Οι Υδροχόοι είσαστε πιο έντονα διεκδικητικοί. Οι Λέοντες καταφέρνετε να είστε ήρεμοι και ισορροπημένοι. Οι Ταύροι προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Οι Σκορπιοί μην δράτε κτητικά. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.