Ερωτική Σελήνη 8-11-2017

Πολύ δυναμική και έντονα συναισθηματική η Σελήνη σήμερα, αφού κατοικοεδρεύει στο ζώδιο της κυριαρχίας της – τον παρορμητικό Καρκίνο των σφοδρών συναισθημάτων. Δεν θα είναι μια εύκολη ημέρα συναισθηματικά, καθώς η μειούμενη Σελήνη θα είναι σε τρίγωνο μεν με τον Δία από τον Σκορπιό, κάνοντας τον έρωτα μια υπόθεση γενναιόδωρης δόσης έντονων στιγμών, και τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς βοηθώντας να συνδεθούμε με το όνειρο, αλλά θα είναι σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό και αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όψεις που μιλάνε για εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις .
Η γενική μας διάθεση θα είναι να πάμε τις σχέσεις μας, το φλερτ αλλά και την επικοινωνία γενικά με τους άλλους και με τον εαυτό μας στα άκρα. Και μάλιστα, και στα δύο άκρα μίσους/αγάπης, ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή!

Το ευτύχημα είναι ότι ο Άρης στον Ζυγό είναι σε πτώση, άρα η δυναμική του δεν πηγαίνει σε ακραία βία, αλλά καλό είναι αν θέλετε έναν άνθρωπο να μην τραβάτε το σκοινί πολύ, εκτός αν σας αρέσει να το βλέπετε να σπάει.

Από την άλλη μεριά η αντίθεση Σελήνης  - Πλούτωνα μιλάει για μια δυσκολία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάμε είτε λόγω προβλημάτων στον επαγγελματικό χώρο είτε λόγω μυστικών που προσπαθούμε μεν να τα κρατήσουμε, αλλά αυτά προδίδονται και μας εκθέτουν.

Ίσως μέσα σε αυτό το πλαίσιο τελικά να ανακαλύψουμε ότι η καλή σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Δία περισσότερο ρίχνει λάδι στην φωτιά, παρά βοηθάει. Πρέπει να δείξετε πολύ μεγάλη προσοχή αν έχετε στόχο μια επανασύνδεση, αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να προσέξετε σε κανένα επίπεδο να μην ευνοήσετε ένα πεδίο ζήλιας. Η μέρα δεν σηκώνει παιχνίδια!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.