Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-11-2017

Κριός
Προσέξτε την συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, προχωράτε απερίσκεπτα σε ακραίες ενέργειες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους σας.

Ταύρος

Προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με την εσωτερική σας δύναμη και αυτό δεν είναι έτοιμο να συμβεί, αν και βρίσκεστε τώρα σε καλύτερο δρόμο. Να είστε έτοιμοι για τις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Προσέξτε κάπως ορισμένες καταστάσεις που δεν θα μπορείτε μέσα στην ημέρα αυτή τη στιγμή να προβλέψετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε τον χαρακτήρα σας και την ηρεμία σας.

Καρκίνος

Παρά τις πολλές όψεις της Σελήνης για σήμερα, κύριο ρόλο θα παίξει η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, με την οποία καλείστε να προσέξετε την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας.

Λέων

Είστε πολύ θετικοί σήμερα, σε σχέση με το γενικότερο πλαίσιο που επικρατεί. Αυτό που σας προσφέρει την ισορροπία είναι το τρίγωνο του Ηλίου με την Σελήνη, που σας προσφέρει αυτογνωσία.

Παρθένος

Τώρα οι παράλογες συμπεριφορές ορισμένων ζωδίων θα σας προβληματίσουν. Αποφύγετε να κάνετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, καθώς δεν είναι στιγμή για μεγάλες αποφάσεις .

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσετε κάποια ορισμένη δυσκολία σήμερα στο να ελέγξετε κάποιες αντιδράσεις σας και θα χρειαστεί πάντα να θυμάστε την αξία της αυτοσυγκράτησής σας.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται τώρα σε μία έντονη ως προς την επιρροή της όψη, την αντίθεση με τον Πλούτωνα, προσέξτε ιδιαιτέρως να μην καθοδηγήστε απόλυτα από το συναίσθημα .

Τοξότης

Μέσα σε ένα αρκετά περίεργο και όχι και τόσο θετικό κλίμα, εσείς καταφέρνετε να κρατάτε την καλή σας διάθεση και τις θετικές σας προθέσεις προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αιγόκερως

Προσέξτε σήμερα, καθώς ορισμένες καταστάσεις που αφορούν κυρίως στις συμπεριφορές των άλλων ζωδίων θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας, μην κάνετε κάτι τέτοιο, είναι άδικο για εσάς.

Υδροχόος

Η δύναμή σας και η απαίτησή σας για λιγότερο έλεγχο και περισσότερη ελευθερία στον αισθηματικό τομέα αυξάνετε, μαζί με την διάθεσή σας για περιπέτεια . Αφήστε τον εαυτό σας λοιπόν ελεύθερο.

Ιχθείς

Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σας χαρίζει θετική διάθεση και όμορφη φαντασία . Μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ η διαίσθησή σας αυξάνεται.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.