Φλερτ με τα Άστρα 8-11-2017

Αν και είναι πιθανό να υπάρξουν πολλά θετικά στοιχεία μέσα στην ημέρα, τα οποία θα μας φτιάξουν το κέφι και θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως θα υπάρξουν και αρκετές αρνητικές ενέργειες τις οποίες, αν προσέξουμε πολύ, θα μπορέσουμε να τις αποφύγουμε. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα είναι η πηγή όλων των δεινών της ημέρας, μιας και θα ξυπνήσει μέσα μας συναισθήματα ζήλειας, μνησικακίας και περισσότερο απ' όλα τα άλλα, εμμονής. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε την συμπεριφορά μας κοντά σε συναδέλφους, φίλους, οικογένεια, ή το ταίρι μας, μιας και είναι πολύ πιθανό α πληγώσουμε - έστω και προσωρινά - κάποιο πρόσωπο που αγαπάμε με τις εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα τους φερθούμε.
Να στείλω;

Αν και μπορεί να έχουμε μια δυνατή έλξη να επικοινωνήσουμε με το άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα θα ήταν καλύτερο να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, εάν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι μια σχετικά καλύτερη και λιγότερο επικίνδυνη επιλογή, μιας και είναι πολύ πιο δύσκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας σε μια τέτοια κατάσταση, αλλά και πάλι, καλό θα ήταν να προσέχουμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Μια πολύ καλή επιλογή για σήμερα θα ήταν η αυστηρή φόρμα και τα ευδιάκριτα γεωμετρικά σχέδια, με μονοτονικές αντιθέσεις, που δίνουν μια έμφαση στη γραμμή του σώματός μας.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αν και μπορεί να φανεί πολύ δελεαστική επιλογή μέσα στην ημέρα, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις έντονες και περίεργες επιλογές που μπορούν να έρθουν στο μυαλό μας σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.