Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-11-2017

Κριός
Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μπορεί να σας επηρεάσει πολύ αρνητικά μέσα από το τετράγωνο του με την Σελήνη, προσέξτε ορισμένες βίαια έντονες αντιδράσεις στο παρελθόν σας.

Ταύρος

Τώρα μπορείτε να δείτε κάπως διαφορετικά τις καταστάσεις και σιγά-σιγά καταφέρνετε να βρείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για το ερωτικό σας παρελθόν.

Δίδυμοι

Μπορεί η αμηχανία σε κάποια φάση να σας κυριεύσει. Αυτό εξαρτάται κυρίως από το ποιο είναι το ζώδιο το οποίο ερωτικά σας ενδιαφέρει, κυρίως σε σχέση εμ το παρελθόν σας.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτη σας, η Σελήνη, έχει μία βασική όψη για σήμερα και αυτή είναι η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα. Αδυνατώντας να καθορίσετε τα συναισθήματά σας, προχωράτε σε υπερβολές.

Λέων

Χάρις το σημαντικότατο τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου με την Σελήνη, τώρα μπορείτε να δείτε ορισμένες καταστάσεις διαφορετικά και πολύ πιο καθαρά, πράγμα σημαντικό για το ερωτικό σας παρελθόν.

Παρθένος

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια με τα οποία αν σήμερα έρθετε σε επαφή θα ασχοληθείτε από τις παράλογες αντιδράσεις τους. Προσπαθήστε να είστε πάντως συγκεντρωμένοι σήμερα στον στόχο σας.

Ζυγός

Τώρα θα έχετε κάποια τάση να συμπεριφέρεστε κυρίως συναισθηματικά, αλλά όχι αναγκαστικά με έναν αρνητικό τρόπο, αν καταφέρετε να βρείτε μία ισορροπία, κάνε την κίνησή σας.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να βρίσκεται τώρα σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, καθώς τα αισθήματά σας δεν φιλτράρονται από την λογική σας.

Τοξότης

Παρόλο που δεν παύουν ορισμένες αρνητικές επιρροές μέσα στην ημέρα εσείς με ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό τρόπο κρατάτε το ενδιαφέρον σας αγνό και όμορφο, αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αιγόκερως

Τώρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να σας προβληματίσει και να σας κάνει τελικά να εξαγριωθείτε αδίκως εναντίον του εαυτού σας.

Υδροχόος

Τώρα, χάρις τις θετικές αστρολογικές επιρροές που σας αφορούν άμεσα και έχουν ξεκινήσει από εχθές, έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να αναζητήσετε το κάτι παραπάνω, αν αυτό υπάρχει στο παρελθόν.

Ιχθείς

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να βρίσκεται σε τρίγωνο με την Σελήνη έχετε ορισμένες εξαιρετικές ευκαιρίες, οι οποίες βασίζονται στην διαίσθησή σας και την ευκολία σας στην επικοινωνία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.