Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 8-11-2017

Μετά από το καρμικό 19 που κυριάρχησε εχθές, χωρίς ανάσα, περνάμε στην κυριαρχία του 11, ενός αριθμού τρομερά φορτισμένου και δυναμικού, με μαγικές προεκτάσεις. Όσοι έχετε στο μυαλό σας μια νέα σχέση, όσοι θέλετε να παίξετε με το μυαλό κάποιου, σήμερα είναι η μέρα σας!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Έτσι κι αλλιώς είστε πολύ δυνατοί στα διανοητικά παιχνίδια, το 11 σας βοηθάει ακόμα περισσότερο, μπορείτε να γοητεύσετε σήμερα όποιον θέλετε. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την δύναμη σοφά, γιατί το κάρμα παραφυλάει τον έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Ουσιαστικά το 11 είναι ένα επαυξημένο 2, άρα σας ταιριάζει πολύ η δόνησή του. Είναι η ευκαιρία σας να μετατρέψετε κάθε σας αδυναμία και κάθε σας φόβο σε δύναμη. Μην διστάσετε να πλησιάσετε ανθρώπους, θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο εύκολο θα είναι σήμερα το φλερτ.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Είστε σε μια πολύ αισιόδοξη και δυναμική διάθεση. Η καρδιά σας μπορεί να θέλει να κατακτηθεί, και είναι καλή ιδέα να δώσετε ευκαιρίες σε ανθρώπους να σας αποδείξουν το πόσο πολύ σας θέλουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είναι η στιγμή που νιώθετε ότι κάτι πάει πολύ καλά στο ερωτικό σας μονοπάτι . Θέλετε να παραδεχτείτε συναισθήματα απέναντι σε ανθρώπους που ξέρετε ότι κι αυτοί σας θέλουν, αλλά ίσως για εξωτερικούς λόγους δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά το φλερτ. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η μεγάλη δυναμική του 11 σας επιτρέπει να δείτε τον έρωτα σαν ένα παιχνίδι επιβολής, και αυτό δεν σας είναι ξένο ως κατάσταση σας αρέσει να επιβεβαιώνετε την δύναμή σας επάνω στους άλλους πού και πού. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Ακόμα και εσείς με την εντελώς ιδεαλιστική και θυσιαστική τάση στον έρωτα, παίρνετε από το 11 την δύναμη να θέσετε όρους στο ερωτικό παιχνίδι. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Είναι καιρός να κάνουν και οι άλλοι μια κίνηση αγάπης προς το μέρος σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το 7 και το 11 συνδέονται με μυστικούς δεσμούς. Μπορείτε σήμερα να φερθείτε με τρόπους που κυριολεκτικά να σαγηνεύσουν τους ανθρώπους που έχουν μπει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Δύσκολα θα χάσετε στο παιχνίδι της αγάπης.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η μεγάλη δύναμη του 11 μπορεί να κάνει κάποιους ανθρώπους που συνήθως τους προσπερνάτε χωρίς δεύτερη ματιά να μπορούν να αναδείξουν την γοητευτική τους πλευρά, την πολύ γοητευτική τους πλευρά. Μην παραξενευτείτε αν η καρδιά σας σκιρτήσει για ένα άτομο που δεν σας είχε τραβήξει μέχρι τώρα την ματιά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Το 11 δημιουργεί πολλαπλές επιρροές . Το ξέρετε βέβαια πως σε μυστικούς κύκλους το 9 και το 11 συνδέονται άρρηκτα. Έχει έρθει η ώρα να παραδεχτείτε ότι σας ενδιαφέρει ένας άνθρωπος χωρίς να φοβόσαστε ότι αυτό αποτελεί κάποιου είδους πνευματικής αμαρτίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.