Αστρολογικό Δελτίο 8-11-2017

Εκνευρισμός και εμμονή στο προσωπικό συμφέρον σήμερα. Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα έχουμε μία εσωτερική αναταραχή που εύκολα εξωτερικεύεται. Υπάρχουν ακραίες συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγουμε. Επίσης, μεγάλη προσοχή σε ατυχήματα, τα οποία μπορεί να συμβούν και μέσα στο σπίτι. Στο ίδιο κλίμα βρίσκεται και η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα, με την οποία θα γίνουμε καταπιεστικοί και θα εμμένουμε τόσο πολύ στα προσωπικά μας συμφέροντα, που θα είναι σχεδόν αδύνατον να ασχοληθούμε με συνεργατικά ζητήματα ή να προσπαθήσουμε να κάνουμε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις. Ταυτόχρονα, καθοδηγούμαστε τυφλά από το συναίσθημα .
Παρόλα αυτά, χάρις το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης θα αναζητήσουμε την εσωτερική μας αρμονία, ενώ με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα είμαστε πιο υποστηρικτικοί απέναντι στις ανάγκες των άλλων, ενώ επίσης έχουμε ανεπτυγμένη διαίσθηση και μεγάλη ονειρική φαντασία .
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε πολύ τις εντάσεις. Οι Κριοί χρειάζεστε περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Οι Ζυγοί επιλέξτε να ασχοληθείτε με απαιτητικές εργασίες. Οι Καρκίνοι είστε πιο ήρεμοι ψυχικά. Οι Αιγόκεροι προσπαθείτε να βρείτε ισορροπίες. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μην υπερβαίνετε τα όριά σας. Οι Δίδυμοι έχετε μία πιο ελεύθερη τάση σήμερα. Οι τοξότες είστε πιο θετικοί και ευδιάθετοι. Οι Παρθένοι προχωρήστε σε καινοτόμες ιδέες. Οι Ιχθείς είστε θετικοί και υποστηρικτικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να ασχοληθείτε με προσωπικές σας εργασίες. Οι Υδροχόοι είστε δυναμικοί. Οι Λέοντες βρίσκετε εσωτερική ισορροπία . Οι Ταύροι είστε πιο εργατικοί. Οι Σκορπιοί παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τετράγωνο
Αρης
Σελήνη
Τρίγωνο
Δίας
Σελήνη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Αντίθεση
Πλούτων
Σελήνη
Αντίθεση
Ωροσκόπος
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.