Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-11-2017

 Κριός – Δύο των Ξιφών
Η μεγάλη διαφορά με το ταίρι σας και η υψηλή δυσκολία των υποχρεώσεών σας, είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσουνε κάποιο μεγάλο άγχος, ωστόσο θα στραφείτε στο σύντροφό σας για κάποια λύση.

Ταύρος – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε χάσει το κέφι σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να φέρεστε σκληρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δίδυμοι – Η Εγκράτεια

Είναι πιθανό να μην έχετε τον χρόνο που θα θέλατε σήμερα, ώστε να αφιερώσετε την ημέρα στο ταίρι σας και την όμορφη σχέση σας, ωστόσο σύντομα θα αποκτήσετε την ελευθερία που χρειάζεστε.

Καρκίνος – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια νεύρα στη σχέση σας σήμερα, ενώ δε θα μπορέσετε να καταλάβετε γιατί το ταίρι σας είναι συγχυσμένο μαζί σας. Βοηθήστε το σύντροφό σας σε σχέση με κάποια δουλειά.

Λέων – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να περάσετε λιγότερη ώρα απ' όσο νομίζατε χωρίς το ταίρι σας λόγω κάποιας υποχρέωσης, ωστόσο η κατανόησή του, θα σας κάνει να νιώσετε στοργή .

Παρθένος – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Μην προσπαθήσετε να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο περισσότερο απ όσο μπορείτε σήμερα, μιας και κάτι τέτοιο είναι πιθανό να προξενήσει σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός – Τέσσερα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ίσως έχετε αφήσει πίσω κάποιες ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο και γι αυτό έχετε αγχωθεί πολύ όσον αφορά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ζητήστε βοήθεια από το ταίρι σας.

Σκορπιός – Τέσσερα των Ξιφών

Είναι λογικό να νιώθετε απόμακροι λόγω κάποιων προβλημάτων που έχουν προκύψει στην καθημερινή σας ζωή, ωστόσο πρέπει να διευκρινίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το λόγο για τον οποίο είστε κακόθυμοι.

Τοξότης – Δέκα των Πεντάκτινων

Αν και τα άγχη δεν είναι λίγα στη ζωή σας αυτήν την περίοδο, η αγάπη και η στήριξη που θα νιώσετε από το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

Αιγόκερως – Τρία των Ξιφών

Ίσως δημιουργηθεί κάποιος έντονος καυγάς με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και για τους δυο σας αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Ίσως είχατε την εντύπωση πως ήσασταν πιο τρυφεροί αυτήν την περίοδο, ωστόσο τα παράπονα που κάνει το ταίρι σας, προτείνουν το αντίθετο. Παρ' όλα αυτά, θα δείξετε κατανόηση.

Ιχθύς – Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Το γεγονός πως δεν αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για ένα διάλειμμα αυτήν την περίοδο μπορεί να φαίνεται αποτελεσματικό τώρα, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.