Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 7-11-2017

Αν μιλάμε για μια εποχή μυστικών και ταυτόχρονα αποκαλύψεων, να – αυτή είναι! Η γλυκιά Αφροδίτη από σήμερα εγκαταλείπει το ζώδιο που διαφεντεύει, τον Ζυγό, για να περάσει στον καρμικό και παθιασμένο Σκορπιό. Είδατε τι μαθαίνουμε για την ιδιωτική ζωή ανθρώπων υπεράνω υποψίας; Αυτό είναι το σημάδι του Δία στον Σκορπιό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που και η Αφροδίτη εισέρχεται στον χώρο των εντελώς προσωπικών πόθων! Αν κάτι θέλετε να μείνει κρυφό, πρέπει να το παλέψετε πολύ. Αν από την άλλη επιδιώκετε να απελευθερώσετε τους πόθους σας, να κάνετε τις παραδοχές σας, να η μεγάλη ευκαιρία.
Η Αφροδίτη θα είναι στο Σκορπιό από τις 7 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου. Οι βαθιά παθιασμένες σχέσεις είναι η εστίαση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Οι επιφανειακές σχέσεις, το ανώδυνο φλερτ και οι επαφές αέρινου τύπου δεν ικανοποιούν τώρα, καθώς επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή με κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο, επιδιώκουμε επαφή που σπάει τα ταμπού, θέλουμε σχέσεις που είναι ακραίες και έντονες και αυτό είναι αξέχαστο.

Αυτή είναι μια πολύ συναισθηματική θέση για την Αφροδίτη. Είναι μια παθιασμένη, αισθησιακή και έντονη ενέργεια . Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς και ίσως ακόμη και να αισθανόμαστε ότι μας καταναλώνουν. Στην πραγματικότητα, τείνουμε να θέλουμε να τα καταναλώσουμε τον εαυτό μας! Η πορεία μας είναι προς την έντονη εγγύτητα, αλλά η τυφλή πίστη στους συντρόφους μας είναι εξαιρετικά δύσκολη για εμάς τώρα. Ο φόβος του να είναι κάποιος πολύ ευάλωτος ή ο φόβος να εγκαταλείψουμε τη δική μας εξουσία σε άλλους είναι ισχυρή. Ο Σκορπιός είναι μια ενέργεια "όλα ή τίποτα" και οι σχέσεις τείνουν να είναι κάπως σαν μια πορεία με ταβάνι. Η περιφρόνηση για την μετριότητα και την επιπολαιότητα μπορεί να μας υποχρεώσει να δημιουργήσουμε κρίσεις για να νιώσουμε ζωντανοί και ζωτικοί. Χαρείτε αυτήν την σκοτεινή δύναμη, είναι μια φορά στα 12 χρόνια που έχουμε τέτοια ένταση στον Σκορπιό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.