Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων
Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν όσον αφορά το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης με το σύντροφό σας.

Ταύρος – Δέκα των Κυπέλλων

Η βασική διαφορά που θα βιώσετε σήμερα σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ίσως είναι η χαμένη επιθυμία να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε με το σύντροφό σας σήμερα.

Δίδυμοι – Το Άρμα Αντίστροφα

Μπορεί να είστε αγχωμένοι και νευρικοί και γι αυτό να σας παρεξηγήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο, ωστόσο ο τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε το θέμα θα κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Καρκίνος – Δύο των Κυπέλλων

Η κατανόηση που δείχνετε προς το ταίρι σας, θα είναι σήμερα το βασικό στοιχείο, το οποίο θα κάνει την ημέρα σας ομορφότερη. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα νιώσει τη γλυκιά παρουσία σας.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών

Μπορεί να μπερδεύεστε κάπως τελευταία, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πιστεύετε πως πρέπει να χειριστείτε διάφορα θέματα τα οποία αφορούν το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε καθαρά.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Είναι πιθανό να νιώσετε πως έχετε χάσει τον προσανατολισμό και του στόχους σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο με τη βοήθεια του συντρόφου σας, θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Ζυγός – Έξι των Ράβδων

Μπορεί να είστε σκεπτικοί όσον αφορά κάποια πρόταση που σας έχει κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο, ωστόσο ο τρόπος με τον οποί θα το χειριστείτε, θα τον καθησυχάσει.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Διάφορα εμπόδια της καθημερινότητας ίσως εμφανιστούν για να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα της σχέσης σας, ωστόσο θα αποδείξετε πως είστε πιο δυνατοί απ' όσο νομίζατε.

Τοξότης – Ο Διάβολος

Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ένα μεγάλο άγχος το οποίο σας καθιστά αδύναμους όσον αφορά διάφορους τομείς της ζωής σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Τρία των Σπαθιών

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάτε την ερωτική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με σκηνές ζηλοτυπίας, οι οποίες δεν στέκουν Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

Υδροχόος – Οκτώ των Ράβδων

Οι τρυφερές στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας θα είναι το στοιχείο το οποίο θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε διάφορα εμπόδια και δυσκολίες, οι οποίες ίσως προκύψουν σήμερα.

Ιχθύς – Δύο των Πεντάκτινων

Μπορεί να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη γνώμη του αγαπημένου σας προσώπου αυτήν την περίοδο σε σχέση με κάποιο θέμα που αφορά και τους δύο σας, ωστόσο ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη δουλειά απ' όσο νομίζατε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.