Ερωτοσκόπιο 7-11-2017

Μπαίνουμε σε μία έντονα ερωτική περίοδο. Η Αφροδίτη πλέον εισέρχεται στον Σκορπιό. Ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα είμαστε έντονα ερωτικοί και ιδιαίτερα επίμονοι στην αισθηματική μας προσέγγιση . Δεν βλέπουμε μπροστά μας εμπόδια, καθώς κάνουμε τα πάντα για να τα ξεπεράσουμε, εξαιτίας της εσωτερικής μας δύναμης και της μεγάλης αυτοπεποίθησης που διαθέτουμε. Εκπέμπουμε ένα μυστήριο που αποτελεί βασικό στοιχείο της γοητείας μας, ενώ η ανεπτυγμένη μας διαίσθηση μας καθοδηγεί κατά την προσέγγισή μας. Όντως, θα είμαστε τώρα πιο πιστοί απέναντι στον/στην ερωτικό/η μας σύντροφο, όμως η έντονη κτητικότητα που θα ασκούμε μπορεί να φέρει αφορμή για ορισμένες σημαντικές εντάσεις. Δύσκολα συγχωρούμε και με την παραμικρή υποψία μπορούμε να προκαλέσουμε έντονες εντάσεις, καταστρέφοντας όμορφες στιγμές. Πρέπει να ελέγξουμε την παρόρμηση. Η επιρροή της διέλευσης διαρκεί έως και την 1η Δεκεμβρίου του 2017.
Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον καρκίνο αρχίζουμε τώρα να έχουμε μεγαλύτερη φροντίδα για το αγαπημένο μας πρόσωπο. Όσοι από εμάς έχουν οικογένειες θα πάρουν την υπόθεση πολύ σοβαρά.

Προσοχή με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, καθώς ενδέχεται να ρίξει την αυτοπεποίθησή. Όμως, το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού θα μας κάνει πιο θετικούς. Όσοι θα επηρεαστούν από την όψη αυτή θα ανεβάσουν το ηθικό της παρέας τους και θα είναι αυθόρμητοι και διεκδικητικοί. Με το τρίγωνο Σελήνης-Δία ελευθερώνουμε τα ευγενή μας συναισθήματα, ενώ με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είμαστε αισιόδοξοι, ευδιάθετοι και έχουμε όρεξη για διασκέδαση.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε σταθερά ερωτικοί. Οι Κριοί είσαστε πιο θετικοί. Οι Ζυγοί έχετε έντονο πάθος . Οι Καρκίνοι είσαστε υποστηρικτικοί. Οι Αιγόκεροι ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας. 
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο θετικοί και ευχάριστοι. Οι Δίδυμοι επανέρχεστε σιγά-σιγά στη κανονικότητά σας. Οι Τοξότες είστε πολύ ειλικρινείς και ευγενείς. Οι Παρθένοι έχετε ιδιαίτερους άσσους στο μανίκι σας. Οι Ιχθείς ξεπερνάτε προσωπικά ζητήματα. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε ερωτικοί και ενθουσιώδεις. Οι Υδροχόοι αξιοποιήστε τον αυθορμητισμό σας. Οι λέοντες είστε πιο ευγενείς. Οι ταύροι εισέρχεστε σε περίοδο δύναμης. Οι Σκορπιοί από τώρα ξεπερνάτε τις προσωπικές αναστολές . 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.