7-11-2017: Προβλέψεις ανά Ζώδιο για την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Κριός
Καθώς περνάει μέσα στον Σκορπιό, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο όγδοο σπίτι σας, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αποκτήσετε ένα σπίτι. Η διαμετακόμιση φέρνει μια περίοδο κατά την οποία θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου και να απολαύσετε την συντροφιά τους. Μπορεί να έχετε μια κλίση προς αισθησιακές δραστηριότητες και πολυτέλειες. Θα εξετάζατε την αγορά ειδών από λάκα. Τα αιφνίδια κέρδη και τα απροσδόκητα περιστατικά είναι πολύ πιθανά. Υπάρχουν πιθανότητες νομικών θεμάτων γύρω από τις σχέσεις σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη θα μετακομίσει στο έβδομο σπίτι σας, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου σας. Η κλίση σας προς αισθησιακές δραστηριότητες θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με το αντίθετο φύλο, καθώς ενδέχεται να υποφέρετε εξαιτίας των σχέσεων. Μια προσεκτική ρουτίνα με τις απαραίτητες προφυλάξεις θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όσοι είναι σε μια σχέση αγάπης θα αισθανόταν δυνατά συναισθήματα για τον σύντροφό τους.

Δίδυμοι

Με τη διαμετακόμιση, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο έκτο σπίτι σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας και ασθένειες, αν δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα. Υπάρχουν πιθανότητες να εμπλακείτε σε διαφορές, οπότε πρέπει να αποφύγετε τέτοιες συνθήκες. Ακούσιες και ανήθικες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε δυσφήμιση. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα χωρίς να δώσετε μια δεύτερη σκέψη. Οι αντίπαλοί σας θα αποκτήσουν δύναμη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι με όλη σας τη δύναμη για να τους εξουδετερώσετε. Οι ηλικιωμένοι σας ενδέχεται να αποσύρουν τις ευνοϊκές τους προτιμήσεις, γι 'αυτό συνιστάται να μην εξαρτάστε από αυτούς. Η αποφυγή του κουτσομπολιού στην εργασία θα μπορούσε να σας βοηθήσει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο πέμπτο σπίτι σας, πράγμα που θα οδηγούσε στην ευτυχία στη ζωή σας. Η συμμετοχή των συγγενών σας, των παιδιών και των φίλων σας θα οδηγούσε σε μια αίσθηση ικανοποίησης και χαράς στη ζωή σας. Θα έχετε πλούσια συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η αγάπη, το πάθος και ο ρομαντισμός θα προσθέσουν σπίθα στη ζωή σας και θα την κάνουν πιο πολύχρωμη. Θα ανατρέψετε τους εχθρούς σας. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα μπορούσαν να προσθέσουν κέρδη. Το ενδιαφέρον σας για τη μουσική θα αυξηθεί. Με τον σύντροφο σας ή τους αγαπημένους σας, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό σε αυτή την περίοδο.

Λέων

Με τη διαμετακόμιση, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο τέταρτο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα απολαύσετε τους φίλους σας και θα έχετε μια αρμονική οικογενειακή ζωή. Θα μπορείτε να απολαύσετε πολυτέλειες και ανέσεις. Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι για να διατηρήσετε την ειρήνη και την αρμονία . Θα κερδίσετε εξουσία και θα έχετε πλήρη προσοχή στην εργασία, κερδίζοντας έτσι αναγνώριση και καλή φήμη. Μπορείτε να εξετάσετε την αλλαγή της εργασίας σας για την αναβάθμιση της σταδιοδρομίας σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο τρίτο σπίτι σας. Τα κέρδη και ο σεβασμός θα πέσουν στην αγκαλιά σας. Τα σύντομα ταξίδια είναι μια πιθανότητα. Η σοφία σας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επιρροή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ντύσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα ξεπεράσετε τους εχθρούς σας με τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας. Μπορεί να λαμβάνετε καλά νέα μέσω διαδικτύου ή διαύλου επικοινωνίας. Ο παράγοντας τύχη σας θα σας βοηθήσει να περάσετε όλες τις δυσκολίες που θα μπορούσαν να διασχίσουν το μονοπάτι σας. Θα βρεθείτε να διασχίζετε ένα σημαντικό ορόσημο της ζωής σας και αυτό θα σας βοηθούσε στην απόκτηση καλής θέσης στην κοινωνία.

Ζυγός

Ο πλανήτης Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο δεύτερο σπίτι  σας, κάτι  που θα οδηγούσε σε συσσώρευση πλούτου. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης νέου μέλους στην οικογένεια με τη μορφή γέννησης. Μπορεί να αποκτήσετε οφέλη από τη γονική ιδιοκτησία, κληρονομιά, κλπ. Ευνοϊκές οι συνθήκες σε θέματα εξουσίας και δημοσίου. Η ευημερία, τα λουλούδια, οι πολύτιμοι λίθοι, η μουσική και οι ανέσεις των υλικών θα προστεθούν στην ευτυχία σας. Οι γεύσεις σας θα έχουν την ευκαιρία να ανανεωθούν με νόστιμα φαγητά. Πολύ καλή, πλούσια και φωτεινή περίοδος.

Σκορπιός

Ο πλανήτης Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο δικό σας ζώδιο . Μια περίοδος θα αρχίσει όπου θα απολαύσετε τα υλικά αγαθά, τη φύση, τα λουλούδια, τα επώνυμα ρούχα και τα εξωτικά αρώματα . Σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε να συμπεριφέρεστε απρόσεκτα για να διατηρήσετε σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις. Θα μπορούσατε να πάρετε μια συγκίνηση από τις ανέσεις στο σπίτι, νόστιμα φαγητά, και την συντροφιά των ανθρώπων του αντίθετου φύλου. Μπορεί να ανακατέψετε τα πράγματα με το σύντροφό σας, οπότε πρέπει να ενεργήσετε ώριμα για να μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά . Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια επιχείρηση στο εξωτερικό και να κερδίσετε μέσω μιας ξένης γης.

Τοξότης

Καθώς περνάει από τον Ζυγό στον Σκορπιό, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο δωδέκατο σπίτι σας. Θα έχετε αύξηση στις ορμόνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορεί να πέσετε θύμα της λαγνείας. Θα βρείτε ευχαρίστηση σε αισθησιακές δραστηριότητες, και θα μπορούσατε να χαλάσετε απρόσεκτα τα σκληρά κερδισμένα χρήματα για μεγαλοπρέπεια και ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι στις πιθανότητες. Ίσως να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση και να έχετε καρποφόρα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο ενδέκατο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης, θα είστε σε θέση να απολαύσετε πολλούς πλούτους, και επομένως υλιστικές ανέσεις λόγω των φίλων σας. Τα γοητευτικά αρώματα και τα μοντέρνα ρούχα θα ήταν σίγουρα μέρος του στυλ σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί και θα συνεργάζεστε με πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων του αντίθετου φύλου. Τα κέρδη θα είναι πολλά. Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα κάνουν την περίοδο πιο φωτεινή για σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο δέκατο σπίτι σας. Υπάρχουν πιθανότητες για διαμάχες που ενδέχεται να καταναλώσουν το χρόνο και την ενέργεια σας και να οδηγήσουν σε δυσφήμιση, έτσι πρέπει να τις αποφύγετε. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά στην εργασία, καθώς θα βοηθούσε στη διατήρηση αντιπαραθέσεων. Η ερωτική ζωή μπορεί να υποστεί παρενοχλήσεις και ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου. Ο παράγοντας τύχης σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε. Θα έχετε μια ανύψωση της θέσης σας στο μέτωπο της καριέρας σας και ίσως θελήσετε να αλλάξετε εργασία αφού λάβετε μια προσφορά.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο ένατο σπίτι σας, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε μια ενάρετη στάση και θα εμπλακείτε σε θρησκευτικές πράξεις. Η υγεία τη οικογένειάς σας πρέπει να λάβει προσοχή. Η ζωή θα ήταν πιο πολύχρωμη από ποτέ και θα είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα έχετε μια φιλελεύθερη προσέγγιση στη ζωή, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τα αδέλφια σας. Η περίοδος φαίνεται να είναι φορτωμένη με πλούτο και κέρδη για εσάς. Μπορεί να είστε shopoholic, και να αναπτύξετε μια ώθηση να αγοράσετε όλο και περισσότερα ρούχα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.