Ερωτική Σελήνη 7-11-2017

Πανέμορφη, ερωτική, αέρινη, αλλά και ταυτόχρονα υγρή και γεμάτη προκλήσεις η ημέρα, με την βοήθεια της Σελήνης από τους Διδύμους αρχικά, από τον Καρκίνο κατόπιν. Τι όμορφη ενέργεια που μας στέλνει η γόησσα των ουρανών! Θα είναι σε τρίγωνο με την βασίλισσα των ερώτων, την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό επίσης, αλλά και αντίθεση με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ουρανό. Δονούνται όλα τα ζώδια σε μια βαθιά ανάγκη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ερωτικό παιχνίδι, που ξεκινάει χαλαρά για να εξελιχθεί πιθανόν και σε σχέση ζωής. Σχέσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα θα έχουν αυτό το χαρακτηριστικό που το λέμε «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού»!
Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη βέβαια μας ξετρελαίνει! Θα υπάρχει μια απίστευτα συναισθηματικά αρμονική διάθεση. Μας έλκουν ερωτικά άνθρωποι που είναι ενάρετοι, αγαπητοί, γλυκοί, και παθητικοί. Υπάρχει μια καλά αναπτυγμένη αίσθηση θετικότητας και εκτίμησης για τους άλλους. Υπάρχουν φυσικές καλλιτεχνικές ικανότητες και συμμετέχει στο ερωτικό παιχνίδι η γλυκύτητα της μουσικής, της ποίησης αλλά και το δράμα. Οτιδήποτε συνδυάζει ευαισθησία, ομορφιά, θηλυκότητα και προσωπικές αξίες είναι απαραίτητο σήμερα για τη διατήρηση της αίσθησης της φυσικής ισορροπίας.

Για την αστρολογία το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι ένα «συναισθηματικά ευλογημένο» στοιχείο. Οι σχέσεις με την θηλυκή πλευρά του εαυτού μας θα είναι σημαντική σήμερα, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Η Αφροδίτη χρειάζεται τόσο την ασφάλεια όσο και το σπίτι που αγαπάει να αισθάνεται άνετα για να εκφραστεί η ειρηνική συμπεριφορά που επιτρέπει στους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα στον έρωτα. Η ημέρα προσφέρεται πολύ για ερωτικές εξομολογήσεις, μην τις φοβηθείτε!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.