Αστρολογικό Δελτίο 7-11-2017

Περίοδος αυτοπεποίθησης και ανεπτυγμένης διαίσθησης από σήμερα. Η Αφροδίτη πλέον εισέρχεται στον Σκορπιό. Είναι μία περίοδος κατά την οποία η πίστη στον εαυτό μας θα είναι πολύ πιο έντονη και θα μας καθοδηγεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών που πριν να φόβιζαν. Όμως, οι συνεργασίεςθα γίνουν πιο δύσκολες, λόγω της εμμονής μας με τα προσωπικά μας συμφέροντα, τα οποία υπερασπιζόμαστε ακόμα και ενάντια στα συμφέροντα των συνεργατών μας. Η διαίσθησή μας μπορεί να είναι ο οδηγός στις αποφάσεις μας. Υποθέσεις που αφορούν το μυστήριο και τον αποκρυφισμό μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και κάνουμε τα πάντα για να αναζητήσουμε την αλήθεια . Ο έντονοςερωτισμός μας θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό το διάστημα. Η επιρροή της διέλευσης διαρκεί έως και την 1η Δεκεμβρίου του 2017.
Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο μετριάζουμε την δύναμη που μας χαρίζει η διέλευση της Αφροδίτης, με την ευαισθησία και τα θετικά συναισθήματα για τον στενό μας κύκλο, τον οποίον προστατεύουμε. Πρόκειται να δώσουμε μεγάλη σημασία στην οικογένειά μας, αλλά και στα πολύ κοντινά μας πρόσωπα .
Με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου πρόκειται να χάσουμε κάπως την πίστη στον εαυτό μας και να κάνουμε μία αρνητική κριτική στο πρόσφατο ή και μεγαλύτερο παρελθόν μας, αλλά άδικα.
Πρωτοτυπία, καινοτόμες προτάσεις και ιδέες, ρίσκα και νέες εμπειρίες με το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού, με ταυτόχρονη καθοδήγησή μας από την ανεπτυγμένη μας διαίσθηση, ιδανική ευκαιρία για πρωτοβουλίες σε ζητήματα καριέρας. Με το τρίγωνο Σελήνης-Δία μπαίνει και μία σημαντική παράμετρος, καθώς απελευθερώνονται ειλικρινή ευγενή συναισθήματα προς τους ανθρώπους που μας χρειάζονται και έμπρακτη υποστήριξη προς αυτούς. Στο ίδιο κλίμα θα κινηθεί και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης, προσθέτοντάς μας ταυτόχρονα αισιοδοξία και διασκεδαστική διάθεση.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι η στιγμή να αφεθείτε πιο άνετοι. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί είσαστε διεκδικητικοί. Οι Καρκίνοι επικεντρώνεστε στον στενό σας κύκλο. Οι Αιγόκεροι πρέπει αν ανέβετε ψυχολογικά. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να ανεβάσετε τον πήχη. Οι Δίδυμοι περνάτε σε θετική διάθεση. Οι τοξότες είστε ευγενείς και προσιτοί. Οι Παρθένοι δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Οι Ιχθείς είσαστε πιο ευδιάθετοι από σήμερα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε δυναμικοί και έτοιμοι για περισσότερα. Οι Υδροχόοι έχετε δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες. Οι Λέοντες είστε πιο αποφασισμένοι. Οι Ταύροι βράζετε αυτοί τη στιγμή από ενέργεια . Οι Σκορπιοί είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε μεγαλύτερεςευθύνες . Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Τετράγωνο
Αρης
Σελήνη
Τρίγωνο
Δίας
Σελήνη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Τρίγωνο
Ωροσκόπος
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Αρης
Εξάγωνο
Ωροσκόπος
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Δίας
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.