Φλερτ με τα Άστρα 7-11-2017

Περίεργες και ανάμεικτες συγκυρίες θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά μας σήμερα, μιας και η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό. Η διέλευση αυτή πρόκειται να μας ταράξει και να μας αποσυντονίσει, μιας και δυνατά αισθήματα ευτυχίας και γαλήνης θα εναλλάσσονται απότομα με τον θυμό και τη ζήλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα ραντεβού να ξεκινήσει καλά, κατά τη συνέχειά του είναι πιθανό να εκδηλώσουμε έντονα συναισθήματα νοσταλγίας και ανάγκης για κάποιο πρόσωπο του ερωτικού μας παρελθόντος, κάτι το οποίο υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρουμε να το κρύψουμε από το ραντεβού μας, μιας και θα έχουμε την ανάγκη να μιλήσουμε γι αυτό. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να συγκρατηθούμε όσον αφορά τέτοια συναισθηματικά ξεσπάσματα, τόσο μπροστά σε άλλους, όσο και ενώ βρισκόμαστε μόνοι, μιας και δε θα θέλαμε να κάνουμε τη λάθος κίνηση με κάποιον προηγούμενο έρωτά μας.
Να στείλω;

Αν και θα ήταν καλύτερο να το αποφύγουμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε μια κουβέντα, εάν και εφόσον δούμε πως μπορούμε να την διαχειριστούμε και να μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι - όπως πάντα - μια πιο ασφαλής επιλογή, μιας και τα συναισθήματα δε θα εμπλακούν τόσο εύκολα, εάν μιλάμε για κάτι το καθαρά ευκαιριακό. Παρ' όλα αυτά, καλά θα ήταν να προσέχουμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Καλό θα ήταν για σήμερα να επιλέξουμε μια αντιθετική διχρωμία, η οποία ωστόσο να μην είναι εξαιρετικά έντονη. Ένα χρώμα πρέπει να κυριαρχεί στο ντύσιμό μας, ενώ κάποιο άλλο το χαρακτηρίζει.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Δε θα ήταν η καλύτερη επιλογή για σήμερα, μιας και λόγω της Αφροδίτης, η συναισθηματική μας κατάσταση είναι ρευστή. Θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε μια άλλη μέρα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.