Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-11-2017

Κριός
Να έχετε θάρρος μέσασε αυτήν την περίοδο και να γνωρίζετε πως πρέπει να φανείτε χαλαροί και σίγουροι για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να λάβετε την θετικότητα και στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Ταύρος

Με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό είναι τώρα η ιδανική περίοδος για την κίνησή σας και μέσα στο απαιτητικό πεδίο του ερωτικού σας παρελθόντος.

Δίδυμοι

Μπαίνουμε τώρα μέσα σε μία εκπληκτική και όχι πάντα εύκολη περίοδο, κατά την οποία όλα τα ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν, αρκετά. Συντονιστείτε με την ερωτικότατα του διαστήματος.

Καρκίνος

Οι σημερινές καταστάσεις αστρολογικά δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάζουν θετικά εσάς, με την Σελήνη για κυβερνήτη σας. Με την είσοδό της στο ζώδιό σας πολλά μπορούν να συμβούν.

Λέων

Αυτό στο οποίο θα ήταν πολύ σημαντικό να επικεντρωθείτε σήμερα είναι το να προβάλετε αυτό το ιδιαίτερα ειλικρινές και ευγενή σας πρόσωπο, που κάνει την διαφορά.

Παρθένος

Να ξέρετε πως σήμερα πράγματι έχετε μπροστά σας ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε την κίνησή σας, αν αντιμετωπίσετε προσωπικά ζητήματα με την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Ο Σκορπιός δέχεται τώρα ως αστερισμός τον δικό σας  κυβερνήτη, δηλαδή την Αφροδίτη, δίνοντάς σας ορισμένες μοναδικές ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες και αύξηση της συντροφικότητας.

Σκορπιός

Με το ζώδιό σας να φιλοξενεί στον αστερισμό του την Αφροδίτη από σήμερα εισέρχεστε σε μία περίοδο αύξησης της δύναμής σας και του ιδιαίτερου πάθους σας, εκμεταλλευτείτε την περίοδο.

Τοξότης

Χάρις το τρίγωνο στο οποίο ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται, μαζί με την Σελήνη, μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πολύ πιο θετικά, ασκώντας ταυτόχρονα ευγενή γοητεία .

Αιγόκερως

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου είναι αλήθεια ότι μπορεί κατά πολύ να δυσκολέψει την κατάσταση για εσάς, εφόσον η αυτοπεποίθησή σας πέφτει και μετανιώνετε για καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει μαζί με την Σελήνη ένα σημαντικότατο εξάγωνο που θα σας κάνει το «καλό παιδί» της παρέας, δίνοντάς σας το πάτημα που ζητάτε.

Ιχθείς

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα δεν σταματά ακόμα να σας επηρεάζει αρνητικά, όμως χάρις τις ερωτικές όψεις της Σελήνης, που αναφέρονται σε Ιχθείς δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε να αρχίσετε κάποια προσέγγιση .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.