Φεγγάρια Αγάπης 6/11 – 12-11-2017

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017
Η φθίνουσα Σελήνη ξεκινάει το ταξίδι της αυτήν την εβδομάδα από τους Διδύμους. Με ένα πανέμορφο τρίγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό και με ένα δυναμικό τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς κλείνει κεφάλαια – άρα κάποιες επανασυνδέσεις μας τελειώνουν πριν αρχίσουν – ενώ το φλερτ παίρνει φωτιά . Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς και Παρθένοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν θέλουν μια σχέση με όποιους όρους, αλλά μόνον αν καλύπτονται συναισθηματικά .

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Το φεγγαράκι θα περάσει μεν στον Καρκίνο, και μάλιστα νωρίς το μεσημέρι, αλλά θα προλάβει να μας δώσει από τους Διδύμους μια δυναμική αντίθεση με τον Κρόνο, και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Από την στιγμή που θα μπει στα νερά του Καρκίνου μας χαρίζει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη και με τον Δία που βάζει φωτιά στο ερωτικό σκηνικό, με υγρούς πόθους, έντονο ερωτισμό και βαθιά συναισθηματική γενναιοδωρία. Ζυγοί, Καρκίνοι, Κριοί και Αιγόκεροι έχουν ευκαιρία για πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι τους.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Έντονη ημέρα. Και αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα, και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη. Τα συναισθήματα μπερδεύοντια. Και φιλιά, και φωνές. Καθόλου εύκολο το σκηνικό, ειδικά για νέες σχέσεις στις οποίες δεν έχει θεμελιωθεί ακόμα η οικειότητα και η κατανόηση .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Το φεγγάρι περνάει στον Λέοντα και έρχεται ένα πανέμορφο τρίγωνο με τον Ερμή, αλλά και ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη να ταράξει τα νερά. Το σκηνικό είναι το εξής: είναι πολύ εύκολο να ανάψει ένα φλερτ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να φλερτάρουμε μόνον αν είμαστε δεσμευμένοι, βασικό αυτό, αλλιώς η ζήλια χτυπάει κόκκινο. Οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Υδροχόοι θα είναι πολύ συναισθηματικοί.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η Σελήνη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Δία δονεί όλο τον ζωδιακό. Προσοχή, γιατί ο Δίας στον Σκορπιό επεκτείνει τα παράπονα, την ζήλια, ακόμα και την εκδικητικότητα. Προσέξτε να μην δώσετε δικαιώματα σε ανθρώπους που σας νοιάζουν και μην παίξετε παιχνίδια, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Το φεγγαράκι σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και τρίγωνο επίσης με τον Κρόνο από τον Τοξότη δίνει το τέλειο υπόβαθρο για νέες σχέσεις με πολύ καλές προοπτικές, αφού θα συνδυάζουν σε βάθος χρόνου την μονιμότητα με το πάθος και την ανανέωση. Το φλεγόμενο τρίγωνο – Κριοί – Λέοντες και Τοξότες – είναι εξαιρετικά ευνοημένοι.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ήδη από το Σάββατο η Σελήνη θα έχει εισέλθει στην Παρθένο. Με μια πολύ όμορφη παλέτα όψεων, αφού θα είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία αλλά και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα μας χαρίσει συναισθηματική έξαρση, αλλά με έναν πολύ θετικό τρόπο καθώς η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα δεν μας αφήνει να γίνουμε θύματα όποιων ξέρουν μόνον να γοητεύουν χωρίς να γοητεύονται!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.