Εβδομαδιαίο Δελτίο  6/11 – 12-11-2017

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 – Ο Ερμής σε πεντάγωνο με τον Ουρανό – μια πολύ καλή όψη με τον Ερμή στον Τοξότη και τον Ερμή να διανύει την τελευταία του φάση στον Κριό. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε νέες ιδέες, ένα πνεύμα περιπέτειας επικρατεί και μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ίσως να μην είναι αναγκαίο να περιχαρακώσουμε την ζωή μας σε αυστηρά πλαίσια.
Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 - Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό - Αυτό το φαινόμενο είναι πέρα από την αγάπη – η Αφροδίτη όταν είναι στον Σκορπιό σχετίζεται με πολύ πιο βαθιά φαινόμενα, θα κάνουμε όλη τη διαδρομή προς την εμμονή - αυτή είναι η φύση του κύκλου που κρατά τώρα στη ζωή σας. Δεν μιλάμε μόνο για χλιαρό φλερτ εδώ, μιλάμε για το απόλυτο και σκοτεινό πάθος που γεννάει και σβήνει κάρμα! Πάθος, ζήλια, κατοχή: αυτά είναι τα είδη των εμπειριών που μπορούν να απορρέουν από την ένταση που διέρχεται μέσα σας στο ένα ή το άλλο επίπεδο τώρα –να είστε ατρόμητοι.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα  -  Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και στον εαυτό σας σήμερα. Η δύναμη της θέλησής σας και η αντίληψη για να δείτε τι χρειάζεται αλλαγή πρέπει να συνδυαστούν για να σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ό, τι απαιτείται. Η αναγέννηση είναι δυνατή σε κάθε περιοχή της ζωής σας. Αλλάξτε αυτή την κακή συνήθεια που σας ενοχλεί, εξαλείψτε αυτό που είναι περιττό ή ξεπερασμένο. Έχετε τη δύναμη μαζί σας σήμερα. Οι δραστηριότητες σε ομίλους μπορούν να είναι ιδιαίτερα επωφελείς σήμερα, καθώς μπορείτε να βοηθήσετε να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι των ομάδων. Οι άνθρωποι στην αρχή είναι δεκτικοί στις αλλαγές σήμερα. Φέρτε στην επιφάνεια νέες ιδέες.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό   Βρίσκεστε σε εξαιρετική θέση για να καταλάβετε τον εαυτό σας, αλλά και να συνδεθείτε με πιο συντηρητικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι πιο πιθανό να σας βοηθήσουν με τα πιο προωθημένα στο μέλλον προγράμματα, τα οποία θα μπορούσαν να απορριφθούν υπό άλλες συνθήκες. Μην χάσετε την ευκαιρία να βάλετε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.