Αριθμολογική Πρόβλεψη 6/11 – 12-11-2017

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 9
Τα συναισθήματά σας παραμένουν σε μια δυνατή θέση, η οποία βοηθά στη ρύθμιση της φυσικής σας ενέργειας. Αυτό καθιστά εύκολο το να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε εργασία ή πρόκληση που έχετε - είτε πρόκειται για απλή εργασία ή οικογενειακές υποχρεώσεις, είτε κάτι απρόσμενο που έρχεται τελευταία στιγμή.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 19

Εάν βρεθείτε μπροστά στον πειρασμό να απολαύσετε κάποια τροφή ή έναν υπνάκο σήμερα, προχωρήστε. Έχετε την τάση να ακολουθείτε τις παρορμήσεις σας ούτως ή άλλως και αυτή τη στιγμή σας λένε να απολαύσετε τον εαυτό σας αισθητικά. Συνεπώς, προχωρήστε και ικανοποιήστε την όρεξή σας, αρκεί το φαγητό να είναι υγιεινό και νόστιμο. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το απενεργοποιήσετε το αίσθημα χαλάρωσης όταν η ζωή επιταχυνθεί και πάλι.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 11

Σήμερα είστε πιο επικεντρωμένοι από το συνηθισμένο. Περάστε λίγο χρόνο ανάγνωσης, κάντε κάποια αργή άσκηση ή απλά χαλαρώστε μπροστά στην τηλεόραση. Στην εργασία, η αυξημένη σας εστίαση οδηγεί σε σταθερή απόδοση. Αντισταθείτε στην ανάγκη να ελέγχετε το email σας κάθε δύο λεπτά. Δείτε πόσο καιρό μπορείτε να διατηρήσετε τη δυναμική προώθησής σας σε μια συγκεκριμένη εργασία.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 3

Ορισμένες μέρες είναι απλά τέλειες για να δώσουν ζωή στη φυσική σας επιθυμία και αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες. Έχετε μια στοργική διάθεση, οπότε φροντίστε να συνδεθείτε με το ταίρι σας ή την οικογένειά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας. Σπάνια το κάνουμε πια αυτό, και θυμηθείτε, είναι σημαντικά τα συναισθήματα, τα αξίζετε.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 13

Ένα ταξίδι στο εμπορικό κέντρο σήμερα θα μπορούσε να μετατραπεί σε πανδαιμόνιο χαράς, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά . Είναι το ίδιο και με τα τρόφιμα. Εάν αγοράσετε τα πάντα, φροντίστε να τα μοιραστείτε! Η επιθυμία σας να σπαταλήσετε χρήματα πετάει τον αυτοέλεγχο ακριβώς έξω από το παράθυρο. Μην ανησυχείτε γι 'αυτό τώρα. Απλά απολαύστε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος για πειθαρχία θα επιστρέψει σύντομα.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 5

Αν απολαύσετε ένα γλυκό ή ξοδεύετε χρόνο για το σώμα σας, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας γι 'αυτό. Αξίζει και το σώμα λίγη φροντίδα . Έτσι χαρείτε σήμερα κάποια διασκέδαση, και απολαύστε τον εαυτό σας, μαζί με την συντροφιά των αγαπημένων σας, επίσης. Αφού ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, φυσικά.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 6

Έχετε μια ρομαντική, στοργική διάθεση σήμερα. Όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να περάσετε με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας, τόσο το καλύτερο. Αν είστε κολλημένοι στη δουλειά ή να κάνετε κουραστική δουλειά, η μέρα θα φαίνεται να σέρνεται με ρυθμό σαλιγκαριού.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.