Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-11-2017

 Κριός – Πέντε των Ράβδων
Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σας. Μην αγχωθείτε, αλλά δείτε τα επαγγελματικά και τη σχέση σας με μια καθαρή ματιά.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Οι αλλαγές στη ζωή σας φαίνονται καταιγιστικές αυτήν την περίοδο, ωστόσο έχετε συνηθίσει να διαχειρίζεστε διαφορετικές ρευστές καταστάσεις στη σχέση σας όσο ωριμάζετε.

Δίδυμοι – Η Εγκράτεια

Ίσως υπάρξει ένα κενό επικοινωνίας με τον σύντροφό σας σήμερα, ωστόσο θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες, ακόμη και αν νιώσετε κάπως κουρασμένοι.

Καρκίνος – Τρία των Σπαθιών

Οι διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας ίσως δημιουργήσουν κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ σας σήμερα, οι οποίες ωστόσο δε θα καταφέρουν να σας χαλάσουν την ημέρα.

Λέων – Τέσσερα των Σπαθιών

Θα ήταν καλό αυτήν την περίοδο να κρατήσετε μια απόσταση από το αγαπημένο σας πρόσωπο, μιας και μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Θα εκτιμήσετε περισσότερο τη σχέση σας όταν ξαναβρεθείτε κοντά.

Παρθένος – Ντάμα των Ράβδων

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που θα συναντήσει το ταίρι σας, τα οποία θα σας ανησυχήσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να τα λύσετε. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ζυγός – Ο Πύργος

Ίσως φοβάστε μια νέα αρχή που βλέπετε να έρχεται προς τη σχέση σας. Δεν υπάρχει λόγος ωστόσο να πανικοβάλλεστε για αυτήν, μιας και μπορείτε πολύ εύκολα να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις.

Σκορπιός -  Δύο των Σπαθιών

Ένα άτομο, μιας κατάσταση, ή και εσείς οι ίδιοι - χωρίς να το αντιλαμβάνεστε φυσικά - είναι πιθανό να απειλήσετε τη σχέση σας, ωστόσο μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα νικήσετε τις αντίπαλες δυνάμεις.

Τοξότης – Ο Τρελός

Ίσως θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά κάποιον τομέα της ζωής σας και γι αυτό αγχώνεστε σε σχέση με το χρόνο που θα μπορείτε να αφιερώσετε στο ταίρι σας. Σκεφτείτε καλά την επιλογή σας.

Αιγόκερως -  Ο Μάγος Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχετε την αίσθηση πως είστε ετεροχρονισμένοι σε σχέση με την σκέψη του συντρόφου σας. Καταλαβαίνετε πως δημιουργείτε προβλήματα επικοινωνίας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα διορθώσετε.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων

Είστε γλυκείς με το σύντροφό σας, ωστόσο σήμερα ίσως να μην έχετε το χρόνο και τη διάθεση να βρεθείτε λίγο πιο κοντά. Το ταίρι σας θα σας δείξει την απαραίτητη κατανόηση .

Ιχθύς – Οκτώ των Σπαθιών

Ίσως νιώσετε πως απομακρύνεστε από το ταίρι σας και πως ο σύντροφός σας δεν έχει χρόνο και χώρο για εσάς. Μην κάνετε κάποια κίνηση πανικού, μιας και ο πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.