Ερωτοσκόπιο 6-11-2017

Ημέρα δυναμισμού, αλλά και κινδύνων αισθηματικών. Με το τρίγωνο Σελήνης-Άρη μπορούμε τώρα να ανεβάσουμε τον πήχη των ερωτικών μας προσεγγίσεων, να φανούμε πιο τολμηροί και αποφασισμένοι. Η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που διαθέτουμε μας υποστηρίζει σημαντικά, ενώ η δύναμή μας μπορεί να μας ωθήσει σε πρωτοβουλίες που θα κάνουν τη διαφορά.
Προσοχή όμως μεγάλη πρέπει να δείξουμε με την αντίθεση που έχουν η Σελήνη με τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη πρόκειται να βρισκόμαστε σε έναν κόσμο πλάνης και να είμαστε υπερβολικά υποκειμενικοί. Δεν ακούμε την γνώμη του άλλου και προχωράμε σε ακραίες κόντρες και δημιουργούμε παρεξηγήσεις . Είναι μία ημέρα κατά την οποία πολλά ζώδια θα κινδυνεύσουν από έναν χωρισμό, ενώ η ροπή στον αλκοολισμό μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε δύναμη και απόφαση. Οι κριοί αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί κάντε υποχωρήσεις. Οι Καρκίνοι παραμείνετε ώριμοι. Οι Αιγόκεροι είσαστε πιο ευδιάθετοι. 
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσέξτε τον εκνευρισμό σας. Οι Δίδυμοι να είστε πιο αντικειμενικοί. Οι Τοξότες χρειάζεστε πιο ήπιο κλίμα. Οι Παρθένοι δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις . Οι Ιχθείς μην πείτε σήμερα την τελευταία λέξη. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.