Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 6-11-2017

Το 9 που είναι ο σημερινός παντοκράτορας του Ερωτικού Πεπρωμένου μας καλεί να σηκωθούμε πάνω από τα μέτρα αλλά και πάνω από τον ίδιο τον έρωτα. Το 9 είναι ένας αριθμός που ασχολείται με την αγάπη και όχι τόσο με τον έρωτα, εκτός αν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο έρωτα που μας βγάζει έξω από τον ίδιο μας τον εαυτό. Αντέχετε τόση παράδοση σε συμπαντικές δυνάμεις; Θα το μάθουμε...
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Είστε σε μια φάση διλημμάτων, από την μια θέλετε να έχετε τα ηνία των σχέσεών σας, από την άλλη κάτι ας τραβάει σαν ανώτερη δύναμη . Βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτές τις δύο τάσεις και θα είστε πολύ ευτυχισμένοι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Έτσι κι αλλιώς είστε άνθρωποι που μοιράζεστε βαθιά συναισθήματα. μην φοβηθείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στην σύνδεσή σας με ανθρώπους που λατρεύετε. Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση ότι ξεπερνάει κάποιος τα μέτρα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Μια τάση υπερβολικής γενναιοδωρίας μπορεί να σας παρασύρει σε κινήσεις που θα σας κάνουν αργότερα να μετανιώσετε, αν δεν βρουν την κατάλληλη ανταπόκριση. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μετριάσετε τα συναισθήματά σας. Η εμπειρία των χωρίς όρια προσφορών είναι αναπαλλοτρίωτη. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Δεν είστε πολύ συμβατοί με την δόνηση του 9. Εσείς έχετε σχέδια και προγράμματα στο μυαλό σας και μια σαφή αντίληψη των ορίων, που το εννιά θέλει να την σπάσει. Ίσως έχει νόημα να αφεθείτε δοκιμαστικά στην παντοδύναμη αυτή ενέργεια και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε έναν έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Όπως κι άλλες φορές έχουμε τονίσει, με το 9 έχετε μια συμπληρωματική σχέση: εσείς του θυμίζετε ότι υπάρχει και σώμα, αυτό σας προσανατολίζει προς το πνεύμα . Σήμερα είναι λοιπόν μια τέτοια μέρα που ανακαλύπτετε την πνευματική διάσταση του έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είστε πολύ συμβατοί με το 9 και η σημερινή ημέρα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να συνδεθείτε με ανθρώπους που έχουν μεγάλη εσωτερική ποιότητα. Είναι επίσης μια υπέροχη ευκαιρία να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Έχετε τώρα τελευταία, λόγω πολλαπλών εμφανίσεων του 16, το οποίο σχετίζεται με τον δικό σας Αριθμό Πεπρωμένου, κάποιες έντονες αναχωρητικές τάσεις, δεν θέλετε να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Ναι, αλλά λίγοι και καλοί, χωράνε στο πλοίο σας…

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Η ημέρα μπορεί να σας φανεί αρχικά εκνευριστική, με την τόση ιδεαλιστική της τάση, που δεν είναι του γούστου σας. Όμως, αν προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα και τον έρωτα από μια άλλη σκοπιά και αν χαλαρώσετε, θα δείτε ότι τελικά θα παρασυρθείτε σε ένα όμορφο ταξίδι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι καταπληκτική η δόνηση της ημέρας και φυσικά σας αφορά άμεσα. Είστε πάρα πολύ ώριμοι ερωτικά και σήμερα η ενέργεια που υπάρχει βοηθάει και τους γύρω σας να συντονιστούν μαζί σας. Χαρείτε αυτήν την δυνατή μέρα με κάθε τρόπο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.