Ερωτική Σελήνη 6-11-2017

Μια εκκεντρική διερευνητική, αέρινη Σελήνη στους Διδύμους θα παίξει σήμερα παιχνίδια δύναμης κάνοντας συμμαχία με τον Άρη αλλά και κοντράροντας τρελά τον Ποσειδώνα, ο οποίος μάλιστα είναι ανάδρομος . Η τάση μας θα είναι να απομυθοποιήσουμε παλιές σχέσεις, να τις δούμε στα πραγματικά τους «ρούχα», να μην αρκεστούμε σε ένα απλό παραμύθι. Είναι μια καλή επιρροή, όσο κι αν δεν επιτρέπει να χαθούμε στο όνειρο το έρωτα, σε ένα πρώτο επιφανειακό επίπεδο. Η συμμαχία της Σελήνης με τον Άρη από τον Ζυγό βοηθάει να έχουμε ευφάνταστο, γρήγορο και ακαριαίο φλερτ, ο όρος κεραυνοβόλος έρωτας θα φορεθεί πολύ σήμερα! Και ο κεραυνοβόλος χωρισμός όμως, οπότε διαλέξτε από πριν τι θέλετε από τα δύο, γιατί όταν θα συμβούν, θα συμβούν σαν αστραπή και χωρίς πισωγύρισμα!
Υπάρχει συγκίνηση που συνδέεται με τις ερωτικές ενέργειές σας και είναι εύκολο να εισέλθει κανείς σε ένα νέο φλερτ, αν και μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον αμέσως μετά την αρχή. Επιτυγχάνετε, ωστόσο, να ξεκινήσετε πράγματα και να προσελκύσετε άλλους που ενδιαφέρονται για αυτό που επιθυμείτε. Έχοντας μια ακριβή αίσθηση του τι είναι σωστό να κάνετε, είστε αποτελεσματικοί στην προσέγγισή σας στους ανθρώπους.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι που θέλει καλό χειρισμό. Η σημερινή ύπαρξη συναισθημάτων ή σχέσεων μπορεί να είναι ένας αγώνας που αντιμετωπίζει τη νεφελώδη και σουρεαλιστική ενέργεια του Ποσειδώνα. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να περπατάτε μέσα από μια απεικόνιση του Νταλί, σε σκάλες σκακιέρας που μετατρέπονται σε σπείρες, σε χυμένα ρολόγια ...

Ωστόσο, αυτή η φανταστική ενέργεια λειτουργεί πολύ καλά στην επιχείρηση προσέγγισης στον έρωτα δεδομένου ότι η σχέση τετραγώνου μετατρέπει το φαντασιακό στοιχείο σε κάτι συγκεκριμένο, οι ταινίες με όλη τη γοητεία και το μελοδραματικό τους ύφος ίσως είναι ένα καλό εργαλείο για να ανάψετε ένα πάθος . Στο ζήτημα μιας επανασύνδεσης βέβαια, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, με τον Ποσειδώνα να δέχεται δριμύτατη συναισθηματική κριτική από την Σελήνη, που του λέει να αφήσει τα τερτίπια και να κάνει συγκεκριμένες – και έξυπνες – πράξεις αγάπης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.