Αστρολογικό Δελτίο 6-11-2017

Η ημέρα προσφέρει πολλές δυνατότητες αλλά και αρκετές προκλήσεις . Πρωτοβουλίες, αλλά και δυσκολία αντικειμενικότητας. Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Άρη αυτή τη στιγμή έχουμε γεμίσει με ενέργεια και δύναμη . Έχουμε αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας. Είναι ιδανική στιγμή γι να ασχοληθούμε με πιο απαιτητικές εργασίες στον επαγγελματικό μας τομέα και να κινηθούμε για την προώθηση των σχεδίων μας, με την ανάληψη πρωτοβουλιών.
Με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα θα πληγεί ιδιαίτερα η αντικειμενικότητα μας. Θα δυσκολευτούμε να πάρουμε αποφάσεις λογικές και θα έχουμε την τάση να ξεφεύγουμε από τα όριά μας, έως και να μην αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, καθώς υπάρχει ροπή στον αλκοολισμό.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε δύναμη και απόφαση. Οι Κριοί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Οι Καρκίνοι να είστε δυναμικοί. Οι Αιγόκεροι να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση . Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσέξτε κάπως τις εντάσεις. Οι Δίδυμοι να είστε πιο ρεαλιστές. Οι Τοξότες αποφύγετε ξένα από εσάς περιβάλλοντα. Οι Παρθένοι είστε κάπως απρόσεκτοι. Οι Ιχθείς δεν είστε αντικειμενικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να προσηλωθείτε σε σημαντικούς στόχους. Οι Υδροχόοι είστε εργατικοί. Οι Λέοντες έχετε πίστη στις δυνάμεις σας. Οι Ταύροι κάνετε το ένα παραπάνω βήμα. Οι Σκορπιοί να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Αρης
Σελήνη
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.