Φλερτ με τα Άστρα 6-11-2017

Η σημερινή ημέρα θα εξελιχθεί ως ένα κοκτέιλ αντιθετικών συναισθημάτων και καταστάσεων. Αν και πολλές φορές μέσα στην ημέρα η διάθεσή μας θα είναι θετική, θα υπάρξουν αρκετά συμβάντα, τα οποία θα μας στερήσουν την αίσθηση τη απόλυτης ευτυχίας που είχαμε άλλες στιγμές μέσα στην καθημερινότητά μας. Η κούραση θα είναι ένα βασικό στοιχείο της ημέρας, ενώ κάποια άγχη είναι πιθανό να χαλάσουν κάποιες από τις κατά τα άλλα γλυκές συγκυρίες. Ο υπαίτιος για την αναστάτωση αυτή, θα είναι η Αφροδίτη, η οποία σήμερα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, γεγονός το οποίο θα μας προκαλέσει μια αίσθηση εξάντλησης και εκνευρισμού, ενώ είναι πιθανό να μας προκαλέσει διάφορα εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται και σε σύνοδο με το Δία, όψη η οποία θα μας προκαλέσει συναισθήματα αισιοδοξίας και πολλές φορές, ακόμη και ευτυχίας. Όσον αφορά το φλερτ, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσουμε αυτοπεποίθηση, θα ήταν καλό να είμαστε συντηρητικοί.
Να στείλω;

Καλύτερα όχι για σήμερα. Μπορεί να νιώσουμε πως έχουμε τη διάθεση και την ικανότητα να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε ερωτικά, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αλλάξουμε ριζικά τις πεποιθήσεις μας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι μια σχετικώς πιο ασφαλής επιλογή, μιας και τα συναισθήματα δεν εμπλέκονται τόσο πολύ σε τέτοιες καταστάσεις, ωστόσο και πάλι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα δεν αγαπάει πολύ τα στολίδια σήμερα. Θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε κάτι κομψό και διακριτικό, ίσως σκοτεινού χρώματος, τηρώντας ίδια, ή όμοια χρώματα, με διαφορετικές τονικότητες.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να μας φανεί πολύ δελεαστική η ιδέα του να παρακούσουμε το λόγο των πλανητών, ωστόσο για σήμερα, αυτή δε θα ήταν η πιο έξυπνη επιλογή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.