Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 6-11-2017

Κριός
Υπάρχει μία συναρπαστική όψη και εσείς είσαστε το κεντρικό πρόσωπο της σφαίρας επιρροής της. Αυτή είναι το τρίγωνο Σελήνης-Άρη, που θα σας δώσει μεγάλο κύρος και δύναμη .

Ταύρος

Μπορείτε να επενδύσετε την ερωτική σας διάθεση τώρα, όμως χρειάζεται να γνωρίζετε καλά πως τίποτα δεν θα σας δοθεί με τρόπο εύκολο και αυτονόητο αυτή την ημέρα.

Δίδυμοι

Παρόλο που όντως το τελευταίο διάστημα για το ζώδιο των Διδύμων υπήρξε περίπλοκο και θα περιμέναμε καλύτερες εξελίξεις, μόνη άγκυρα είναι η διέλευση της Σελήνης, αλλά δεν είναι και λίγο αυτό.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να σχηματίζει δυο αντιπαραθετικές θα λέγαμε μεταξύ τους όψεις, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο με τον Άρη, να προσέξετε πολύ την επικοινωνία σας σήμερα.

Λέων

Είσαστε μέσα στην θετική σφαίρα επιρροής του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Άρη, κάτι το οποίο σας καλεί αν δείξετε την ισχύ και τον ιδιαίτερο ερωτικό δυναμισμό σας.

Παρθένος

Κάποιες φορές πρέπει να ξέρουμε το πόσο δυνατοί είμαστε. Αυτή τη στιγμή εσείς έχετε αμφισβήτηση του ίδιου σας του εαυτού και αδυναμία στην λογική ανάγνωση των πραγμάτων.

Ζυγός

Θα μπορέσετε εσείς από τη δική σας πλευρά να αναπτύξετε τον ερωτισμό σας σήμερα και κυρίως το βράδυ, χωρίς όμως αυτό να είναι δεδομένο πως τώρα θα βρει κάποια ανταπόκριση.

Σκορπιός

Δεν έχετε πει ακόμα την τελευταία λέξη, αυτή είναι η αλήθεια . Κατά τη γνώμη μας όμως δεν είναι ακόμα η στιγμή για να την πείτε. Να έχετε λοιπόν περισσότερη υπομονή τώρα.

Τοξότης

Ξέρετε πως εσείς μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από το ένα περιβάλλον το άλλο, αν νοιώσετε πως το κλίμα δεν σας σηκώνει. Ακριβώς αυτό θα χρειαστεί να κάνετε και τώρα.

Αιγόκερως

Θα καταφέρετε να νοιώσετε πολύ πιο δυνατοί, αλλά αν αποφασίσετε τώρα να κάνετε τη προσέγγισή σας θα πρέπει οσοσδήποτε να έχετε κατά ν ου πως δεν θα είναι όλα τα ζώδια έτσι, το αντίθετο μάλιστα.

Υδροχόος

Είναι τώρα στιγμή δύναμης και αυτό καταφέρνετε να το συναισθανθείτε εσείς αρκετά έντονα, αλλά προσέξτε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να μεταβείτε από τη δύναμη στη μιζέρια.

Ιχθείς

Με τον κυβερνήτη των Ιχθύων, τον Ποσειδώνα, να βρίσκεται σε τετράγωνο με την Σελήνη, είναι μια λάθος στιγμή για να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με την ερωτική σας ζωή .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.