Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 5-11-2017

Πανέμορφη μέρα, ακριβώς μετά την Πανσέληνο. Μια φλόγα χρειάζεται στον έρωτα, τώρα που – επιτέλους – η θερμοκρασία πέφτει και επέρχεται ο χειμώνας στο γήινο πεδίο. Στην γη, ας έρθει ο χειμώνας, καλοδεχούμενος. Στις καρδιές μας όμως; Δεν κινδυνεύουμε! Ο Ερμής θα βάλει τα φλογισμένα βέλη του Τοξότη στην φαρέτρα του και θα στοχεύσει κατευθείαν στους πόθους μας.
Όταν ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη, η σκέψη μας μετατοπίζεται από την ανάγκη να γεφυρώσουμε τα βάθη οποιασδήποτε δεδομένης κατάστασης στην επιθυμία να μάθουμε τα πάντα. Αναζητούνται ιδέες, η σκέψη μας είναι πιο αισιόδοξη και η ερωτική επιθυμία αυξάνεται. Θέλουμε να πιστεύουμε και να πείθουμε. Ωστόσο, δεν είμαστε πάντοτε πολύ ακριβείς κάτω από αυτή την επιρροή. Μπορεί ταυτόχρονα να αγαπάμε και να αδιαφορούμε, οι αντιφάσεις είναι κομμάτι του Τοξότη.

Πέρα από τον Ερμή, η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι η κυρίαρχη ενέργεια σήμερα. Το εξάγωνο με τον Κρόνο που είναι ακόμα σε εξέλιξη δείχνει ήσυχες αποφάσεις στα θέματα της σχέσης και της αυτοεκτίμησης. Τίποτα φανταστικό, απλώς μια υπενθύμιση για να προσεγγίσουμε ήρεμα θέματα της Αφροδίτης. Να είστε πειθαρχημένοι (Κρόνος) για την εξισορρόπηση (Ζυγός) των επιθυμιών σας.

Η σε κακή σχέση με τον Χείρωνα μπορεί να παρουσιάσει μια οδυνηρή υπενθύμιση. Οι εξελίξεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανασφάλεια - αισθάνεστε αγενείς, μη ελκυστικοί κ.λπ. Στο σημείο αυτό έρχεται ο Κρόνος . Όταν συναντήσετε αυτή τη σύντομη στιγμή κοινωνικής αμηχανίας ή αισθάνεστε "απαράδεκτοι" το σταθερό χέρι του Κρόνου θα σας παροτρύνει να κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα Υπάρχουν περισσότερα πράγματα σε αυτήν την ζωή από την αμήχανη στιγμή σας, που σας κάνει να ντρέπεστε, λέει ο Κρόνος και πρέπει να τον ακούσετε.

Ο Ήλιος και Ποσειδώνας σε τέλεια σχέση μεταξύ τους σας ενθαρρύνουν να βυθίσετε την συνείδησή σας σε κάτι βαθύτερο. Ναι, το θέμα της Αφροδίτης σας είναι σημαντικό, αλλά υπάρχει και μια δεξαμενή συμπόνιας, δημιουργικότητας ή γαλήνης. Και μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο αν πάτε ένα βήμα πίσω από την επιφάνεια. Αν βρεθείτε υπερβολικά προβληματισμένοι σε σχέση με ένα πρόβλημα σχέσης / αυτοεκτίμησης, απελευθερώστε τις ανησυχίες σας για την εμφάνιση και ανοίξτε τον εαυτό σας σε αυτό που βρίσκεται κάτω (η βαθύτερη αλήθεια, ακόμα και αν είναι άσχημη). Αποδεχτείτε ό,τι έχετε και απελευθερώστε τη λαχτάρα για αυτό που δεν έχετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.