Ερωτική Σελήνη 5-11-2017

Αφού μας χάρισε την εξαιρετικά δυναμική Πανσέληνο η Σελήνη, περνάει σήμερα στους επικοινωνιακούς Διδύμους, και μάλιστα θα μείνει για ελάχιστη ώρα, ανάμεσα στις 11 το πρωί και τις 12 το μεσημέρι Κενή Πορείας, δίνοντας το στίγμα ότι δεν έχουμε καιρό για χάσιμο! Ο έρωτας δεν μπορεί να περιμένει, και καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο που κυριαρχεί ο Ερμής, έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ο Ερμής περνάει στον πολικό των Διδύμων Τοξότη, ακριβώς σήμερα. Σελήνη και Ερμής δονούν τον άξονα της γνώσης, της περιέργειας και της μεταβολής!
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Άρη, δίνει μια ευθεία εντολή: αφήστε την διανοητική προσέγγιση και ασχοληθείτε με την λίμπιντο! Αλλά, θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Οι διαθέσεις και τα συναισθήματά σας επηρεάζουν την επικοινωνία σας σήμερα λοιπόν, καθιστώντας πιο δύσκολο να είστε σαφείς όταν παρουσιάζετε τις ιδέες σας και πρέπει να σταματήσετε την εποικοδομητική κριτική στην όποια υπόθεση αφορά την καρδιά . Αυτή η ευαισθησία στις απόψεις άλλων ανθρώπων μπορεί να σας αναγκάσει να υποχωρήσετε από τις βαριές συναισθηματικές συζητήσεις, ειδικά όταν αισθάνεστε ότι δεν τις εγκρίνουν. Οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανές σήμερα και ίσως είναι καλύτερο να αναβάλλετε τις συναντήσεις για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι. Είναι πιθανό να έχετε δυσκολίες με τις γυναίκες – εσείς οι άντρες - και μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη σύγχυση όταν συζητάτε για οικιακές ή οικογενειακές υποθέσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.