Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

 Κριός – Δέκα των Κυπέλλων
Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια τρυφερή και στοργική βραδιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

Ταύρος – Δύο των Κυπέλλων

Νιώθετε πως έχετε μια σύνδεση με το σύντροφό σας, δυνατότερη από ποτέ, της οποίας την προέλευση μπορεί να μην είστε σε θέση να εξηγήσετε, ωστόσο απολαμβάνετε τους καρπούς της.

Δίδυμοι – Τρία των Ράβδων

Μπορεί να νιώθετε πως το άγχος σας σας είχε καταβάλλει πολύ την τελευταία περίοδο, ωστόσο είστε αποφασισμένοι να κάνετε την αποψινή βραδιά όσο πιο όμορφη μπορείτε.

Καρκίνος –Οκτώ των Σπαθιών

Αφήστε τα ισχυρά συναισθήματα να σας δείξουν το δρόμο προς το ταίρι σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναλωθείτε από το άγχος της καθημερινότητας σήμερα. Περάστε μια ρομαντική νύχτα .

Λέων –Πέντε των Πεντάκτινων

Ανησυχείτε για διάφορους τομείς της σχέσης σας, όπως και το ταίρι σας άλλωστε, ωστόσο, σήμερα θα αφήσετε τις σκέψεις αυτές πίσω σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι

Έχετε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά με το άτομο που αγαπάτε σήμερα και να περάσετε την ημέρα μαζί. Αν είστε ελεύθεροι, θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

Ζυγός – Επτά των Ράβδων

Μπορεί οι δυσκολίες που εσείς και το ταίρι σας αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο να είναι ισχυρές, ωστόσο θα καταφέρετε να τις αφήσετε πίσω σας για λίγο και να απολαύσετε τη σχέση σας.

Σκορπιός -  Πέντε των Σπαθιών

Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε μικρά πράγματα να σας χαλάσουν τη διάθεση. Χαλαρώστε με το σύντροφό σας. Ξέρετε πώς να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο και θα τα καταφέρετε περίφημα απόψε.

Τοξότης -  Έξι των Ράβδων

Αφήστε το ταίρι σας να σας ξεκουράσει και να σας βγάλει από τον αγχωτικό κύκλο στον οποίο έχετε μπει τον τελευταίο καιρό. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την καθημερινότητα σήμερα.

Αιγόκερως – Ο Πύργος Αντίστροφα

Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο εμπόδιο αυτήν την περίοδο, το οποίο σας αγχώνει, ωστόσο η κατανόηση και η βοήθεια του συντρόφου σας θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Υδροχόος – Δύο των Σπαθιών

Η τρυφερή και κατανοητική συμπεριφορά σας θα είναι σήμερα το στοιχείο το οποίο θα καθησυχάσει το ταίρι σας και θα οδηγήσει και τους δυο σας σε μια ρομαντική βραδιά.

Ιχθύς -  Το Άρμα Αντίστροφα

Κάποιο σφάλμα το οποίο αφορά το πρόγραμμά σας μπορεί να σας αγχώσει και να σας στερήσει κάποιον χρόνο από τη βραδιά σας με το ταίρι σας, ωστόσο δε θα καταφέρει να αναστρέψει τα σχέδιά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.