Φλερτ με τα Άστρα 5-11-2017

Η ημέρα σήμερα είναι εξαιρετικά θετική, τόσο για τις επαγγελματικές μας εξελίξεις, όσο και για την ερωτική μας ζωή . Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάτι το οποίο σημαίνει πως η αισιοδοξία και η θετική αύρα θα είναι κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Λόγω της διάθεσής μας, θα μας είναι πολύ πιο εύκολο από το σύνηθες να ολοκληρώσουμε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες τις οποίες φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε, ενώ θα νιώθουμε παραγωγικοί και θα ασκήσουμε τη δημιουργική πλευρά του μυαλού μας. Όσον αφορά τα ερωτικά μας, εάν είμαστε σε σχέση, η τρυφερότητα και η στοργή θα είναι μόνιμα στοιχεία τα οποία θα στολίσουν την ημέρα μας με το ταίρι μας, ενώ εάν είμαστε ελεύθεροι ο μαγνητισμός και η ισχυρή μας γοητεία θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο θα μας οδηγήσει στην ερωτική επιτυχία .
Να στείλω;

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για φλερτ εξ' αποστάσεως, ειδικά εάν μιλάμε για κάποιο άτομο για το οποίο πραγματικά ενδιαφερόμαστε ερωτικά. Κάνουμε παιχνίδι με τη γοητεία μας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι φυσικά μια επιλογή που είναι δυνατή, μιας και ο μαγνητισμός μας είναι πολύ μεγάλος αυτήν την περίοδο. Μπορούμε μάλιστα να φανούμε ακαταμάχητες, εάν το επιδιώξουμε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν να επιλέξουμε κάτι με χρώμα, το οποίο ταιριάζει στην θετική διάθεση που φέρνει μαζί του ο Ερμής στον Τοξότη. Επιλέγουμε φυσικά κάτι κομψό.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Ακόμη και αν τα γούστα μας είναι λίγο εκτός του συνηθισμένου σήμερα, δεν πρόκειται να συναντήσουμε ισχυρά εμπόδια, τα οποία δε θα μας επιτρέψουν να τα ικανοποιήσουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.