Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 5-11-2017
Το 8 το οποίο παίρνει σήμερα τις καρδιές μας και ορίζει το ερωτικό τους πεπρωμένο, έχει πολλά καλά στοιχεία να μας χαρίσει, με κυριότερο την εμμονή στον όποιο στόχο. Κατά κύριο λόγο βέβαια, μιλώντας για το φιλόδοξο 8, οι στόχοι αφορούν την καριέρα, αλλά αν γίνει ένα μικρό πείραγμα στην πυξίδα της καρδιάς, εύκολα την κάνουμε να δείχνει τον έρωτα!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Το 8 είναι πολύ συμβατό με την δική σας αρχηγική δόνηση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να έχετε όμορφες εξελίξεις στο ερωτικό πεδίο, ειδικά βέβαια στον εργασιακό σας χώρο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Η διάθεσή σας να κρυφτείτε πίσω από προφάσεις και να αναβάλλετε ερωτικές αποφάσεις, σήμερα μπορεί να ανατραπεί και καλά θα κάνει! Μια έξτρα δόση θάρρους θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Το 8 έχει το καλό ότι συγκρατεί τις κάπως ανεβάσταγες δικές σας ορμές! Μπορεί να θέλετε να φλερτάρετε με την καρδιά σας, αλλά κάπως περνάει και από το μυαλό σας ότι πρέπει να σοβαρέψει κάποια στιγμή το παιχνίδι. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είστε απολύτως συμβατοί με το 8, μόνο που η δόνησή του σας στέλνει στην αίθουσα συσκέψεων, στο χρηματιστήριο, σε κάτι πολύ εργώδες και όχι τόσο ερωτικό. Πάρτε μια ανάσα, χρειάζεστε και τον έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είστε έτοιμοι για μια βόλτα στα ρετιρέ του έρωτα; Δεν αποκλείεται καθόλου να έχετε μια πολύ σημαντική πρόταση από ένα άτομο κύρους  το οποίο θα σας ξεσηκώσει γενικότερα. Καθόλου κακή επιρροή!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η δόνηση του 8 μάλλον σας στεναχωρεί, αλλά δεν είναι μόνον ο εγωισμός μέσα στο καλάθι με τα δώρα του – που αυτό είναι που ας στεναχωρεί – αλλά και εμμονή για μια επίτευξη, που μπορεί να είναι και ερωτική, γιατί όχι.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το 8 είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείτε λίγο πέρα από τον ορίζοντα της μέχρι τώρα ερωτικής σας ζωής. Μπορείτε να δείτε έναν άνθρωπο που σας φαινόταν ως δύσκολος στόχος με ένα μεγαλύτερο πείσμα κατάκτησης.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είναι η δική σας μέρα και πρέπει να την χαρείτε με ένα όσο γίνεται πιο ερωτικό βράδυ! Κλείστε υπολογιστές και ισολογισμούς και δείτε πώς θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την δόνηση του σημερινού πεπρωμένου που σας κάνει πολύ γοητευτικούς.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή ημέρα μπορεί να μην είναι συμβατή με την δική σας ψυχοσύνθεση, αποτελεί όμως ένα έναυσμα για να μπορέσετε να ξεκολλήσετε από το μη ρεαλιστικό ιδεαλιστικό πλαίσιο που έχει εγκατασταθεί στις σχέσεις σας. 

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.