Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-11-2017

Κριός
Η ερώτηση «μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας» είναι κάτι που θέλετε να απατήσετε. Είσαστε αυτοί οι ρομαντικών εποχών παράξενοι ταξιδιώτες. Αν ναι, αντέχετε να κόβετε χιλιόμετρα με τα πόδια σας;

Ταύρος

Τίποτα δεν είναι ευκρινές. Τα πάντα δίνονται με τρόπους που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε μέσα σε μία στιγμή. Ξέρετε να αποκρυπτογραφείτε; Σήμερα θα το αποδείξετε.

Δίδυμοι

Τι να πούμε για εσάς; Για εσάς που όλοι οι πλανήτες και οι αστερισμοί σήμερα σας τιμούν. Θετικά, αρνητικά, δεν έχει σημασία, διότι σας τιμούν. Θα κάνετε κάτι για το ερωτικό σας παρελθόν;

Καρκίνος

Όταν δεν ξέρουμε κάτι το καλύτερο δεν είναι να μας το λένε, αλλά να μας ρωτάνε για αυτό. Προσπαθήστε να απαντήσετε εσείς τα ερωτήματα του παρελθόντος σας. ξέρετε πώς να το κάνετε;

Λέων

Είναι τα πράγματα αμφίδρομα και πράγματι τίποτα δεν είναι μαύρο-άσπρο. Αυτό θα χρειαστεί να το συνειδητοποιήσετε, όχι με τον άσχημο, αλλά ας πούμε με τον δύσκολο τρόπο.

Παρθένος

Ορισμένες δύσκολες καταστάσεις μπορεί να είναι μαγική ευλογία. Μην ψάχνετε τα όριά σας στο παρελθόν . Ακούστε το τραγούδι που σας φέρνει αναμνήσεις πριν κάνετε την κίνησή σας.

Ζυγός

Φαίνεται πως ξέρετε καλά πλέον πως ένα άτομο το οποίο σας κουράζει μπορεί να αποδειχθεί ότι τελικά είναι ένας μεγάλος υπερασπιστής σας στον μεγάλο δρόμο της ερωτικής ζωής.

Σκορπιός

Πώς μπορεί αν μην καταλαβαίνετε και να μην δείχνετε κατανόηση εσείς σήμερα; Με τέτοια ταλαιπωρία τα μικρά ζητήματα των ζωδίων θα σας φανούν αστεία, μην δείξετε κακό πρόσωπο.

Τοξότης

Τι δεν πήγε καλά κατά την φιλοξενία του Ερμή από τον αστερισμό σας; ποιο κουτσομπολιό κρύβεται, διότι τέτοιο χαμό δεν ξαναείδαμε. Δεν λείπει όμως και η περιπετειώδης φύση .

Αιγόκερως

Είναι η ώρα να πείτε τέλος σε μερικά ζητήματα. Αν θεωρείτε πως υπάρχει κάποιο πρόσωπο τα οποίο μέχρι τώρα σας κράτησε πολύ πίσω στη ζωή σας, πρέπει τώρα να το αφήσετε πίσω εσείς.

Υδροχόος

Πόσες δύσκολες αποφάσεις μπορείτε να πάρετε μέσα σε μία ημέρα; Αυτή την απάντηση μπορείτε να την δώσετε μόνο πρακτικά, έτσι; Ε λοιπόν, δεν θα αργήσετε για αυτό.

Ιχθείς

Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας διότι φαίνεται να αδικήστε. Θα δυσκολευτείτε σήμερα και σε αυτό θα φταίνε οι καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείτε εύκολα να ερμηνεύσετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.