Ερωτοσκόπιο 5-11-2017

Δυναμισμός, ειλικρίνεια, αλλά και υπερβολή από σήμερα. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, βοηθώντας μας να δούμε την συνολική εικόνα της αισθηματικής μας ζωής. Όμως, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση απελευθερώνονται ορισμένα αρνητικά του χαρακτηριστικά και έτσι πρέπει να προσέξουμε, διότι δεν βλέπουμε τις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν την διαφορά. Θα χρειαστεί να είμαστε σε εγρήγορση καθώς, αν και είμαστε πολύ ειλικρινείς, δεν βλέπουμε τα όρια, με αποτέλεσμα να γινόμαστε προσβλητικοί. Σταδιακά πάντως θα αποκτήσουμε μία σταθερότητα και συνέπεια.
Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους τώρα και μας καλεί να προσεγγίσουμε πιο λογικά την συναισθηματική μας ζωή . Αυτό τελικά θα μας οδηγήσει στο να καταφέρουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη και να ξεπεράσουμε φόβους και ανασφάλειες . Παρόλα αυτά, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Ερμή θα απελευθερωθούν κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά της διέλευσης της Σελήνης, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο απότομοι και αναποφάσιστοι, αντιμετωπίζοντας δυσκολία στην επικοινωνία, ενώ η αντίθεση από την πλευρά της θα μας προσθέσει εκνευρισμό.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Οι Κριοί αποφύγετε τις  υπερβολές. Οι Ζυγοί να κάνετε μία συνολική απαρίθμηση των καταστάσεων. Οι Καρκίνοι είστε πιο επιρρεπείς στα εντάσεις,. Οι Αιγόκεροι θα χρειαστεί να δώσετε τόπο στην οργή.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε λογικοί, αλλά κάνετε υπερβολές. Οι Δίδυμοι δυσκολεύεστε στην επικοινωνία . Οι Τοξότες δεν βρίσκεται την μέση οδό. Οι Παρθένοι προχωράτε με έλλειψη στοιχείων. Οι Ιχθείς δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να βάλετε πίσω ορισμένες απαιτήσεις σας. Οι Υδροχόοι μην γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Οι Λέοντες καταφέρνετε να βρείτε κάποια ισορροπία . Οι Ταύροι μην επιμένετε αδιάλλακτα. Οι Σκορπιοί χρειάζεστε χρόνο. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.