Αστρολογικό Δελτίο 5-11-2017

Τόλμη, ειλικρίνεια και ευθύτητα από σήμερα. Με τον Ερμή να εισέρχεται πλέον στον Τοξότη μπαίνουμε σε μία περίοδο κατά την οποία θα αναπτύξουμε πολύ έντονα τις διανοητικές μαςικανότητες . Θα διδαχθούμε από απλά πράγματα και θα διδάξουμε πολλά και σημαντικά. Οι αποφάσειςμας θα είναι λογικές και θα είμαστε πολύ σταθεροί και συγκεκριμένοι. Δεν μας αρκεί αυτό που έχουμε κατακτήσει, αλλά ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και δεν μένουμε με τα χέρια άπραγα. Όμως, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση θα απελευθερώσει πολλές ιδιότητές του με έναν αρνητικό τρόπο. Έτσι, θα πρέπει να προσέξουμε καθώς η ειλικρίνειά μας θα γίνει υπερβολικοί, δεν φιλτράρουμε την σκέψη μας και λέμε ό,τι θεωρούμε, με αποτέλεσμα να γινόμαστε προσβλητικοί, κάτι που επηρεάζει αρνητικά την επικοινωνία μας. Καταφέρνουμε πολύ καλά να δούμε τα πράγματα συνολικά, εκεί που οι άλλοι δυσκολεύονται να συνδέσουν καταστάσεις. Παρόλα αυτά οι λεπτομέρειες μας ξεφεύγουν και δυσκολευόμαστε να τις υπολογίσουμε. Η διέλευση θα συνεχίζει να επηρεάζει έως και τις 11 Ιανουαρίου του 2018.
Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους. Τώρα μπορούμε να καταπολεμήσουμε πολλούς φόβους μας, ενώ πολλά ζώδια θα καταφέρουν να ελέγξουν τις ανασφάλειές τους. Η επικοινωνία θα διευκολυνθεί και εν πολλοίς θα βασιστούμε σε αυτήν. Όμως, λόγω του ότι η Σελήνη σχηματίζει και αντίθεση με τον Ερμή, με αφορμή την διέλευση της Σελήνης από τους διδύμου, μιας και ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης τους, πρόκειται να έχουμε και κάποια αρνητικά στοιχεία . Δυσκολευόμαστε αρκετά στο να μείνουμε σταθεροί και προσηλωμένοι στις ιδέες και τους στόχους μας και παραπλανόμαστε πιο εύκολα, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουμε γνώμη για ζητήματα που δεν γνωρίζουμε, κάτι που μπορεί να μας εκθέσει. Ταυτόχρονα, η αντίθεση θα μας φέρει ορισμένες εντάσεις εσωτερικές που εύκολα θα εξωτερικεύονται.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι χρειάζεται να βάλετε τα δυνατά σας για να μην βγείτε από το δικό σας θετικό κλίμα. Οι Κριοί να είστε σταθεροί. Οι Ζυγοί μην πέφτετε στην παγίδα να βασίσετε τις αποφάσεις σας σε συμβουλές τρίτων. Οι Καρκίνοι να είστε πιο ήρεμοι. Οι Αιγόκεροι χρειάζεστε ένα διάλλειμα. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε διανοητικοί, αλλά κάπως υπερβολικοί. Οι Δίδυμοι μην έχετε παροξυσμούς. Οι Τοξότες να είστε πιο συνεπείς. Οι Παρθένοι χρειάζεστε ξεκούραση. Οι Ιχθείς προσέξτε την επικοινωνία σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις. Οι Υδροχόοι είστε μπροστά από σταυροδρόμια. αναποφάσιστοι. Οι Λέοντες είστε πιο διαλλακτικοί. Οι Ταύροι δυσκολεύεστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Σκορπιοί είστε πιο πεσμένοι ψυχολογικά. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Αντίθεση
Ερμής
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.