Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 5-11-2017

Κριός
Αν καταφέρετε να δείτε τις καταστάσεις με έναν δυναμισμό, χωρίς όμως να φέρεστε με αγένεια, η ημέρα θα μετρήσει θετικά για εσάς. Προσέξτε, η υπερβολική ειλικρίνεια σας ρίχνει στην αγένεια.

Ταύρος

Οι καταστάσεις που μας μπερδεύουν είναι αυτές που μας προβληματίζουν και περισσότερο, καθώς μας ζητούν να αμφισβητήσουμε πολλά από όσα θεωρούμε ως δεδομένα.

Δίδυμοι

Τι συμβουλή μπορεί πραγματικά να δοθεί στο ζώδιο που επηρεάζεται περισσότερο από τις αστρολογικές συνθήκες της ημέρας; Ας αρκεστούμε στο να πούμε να είσαστε ο εαυτός σας, αλλά όχι συνέχεια.

Καρκίνος

Όντως, ο Καρκίνος τώρα επηρεάζεται πολύ από όλες τις αστρολογικές καταστάσεις της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης επιρροής της Σελήνης μέσα στην ημέρα, προσέξτε την επικοινωνία σας.

Λέων

Είναι όντως εντυπωσιακό το πόσο μπορεί ορισμένες καταστάσεις να αλλάζουν, κάνοντας την μεταβολή τους από το θετικό στο αρνητικό με ταχύτητες ασύλληπτες, το αντιλαμβάνεστε αυτό;

Παρθένος

Η ψυχή μπορεί να χαλαρώσει εάν εμείς οι ίδιοι της το επιτρέψουμε. Όχι, όχι, δεν έχετε ανάγκη τώρα από το να μένετε ακλόνητοι, αλλά από το να αφήσετε την καρδιά σας απαλά ανοιχτή.

Ζυγός

Δεν ξέρουμε αν τα απάντα είναι δρόμος, πάντως τα περισσότερα είναι κύκλος. Αυτός ο κύκλος είναι ένα στοιχείο που εσείς φαίνεται τώρα πως κατανοείται καλύτερα, τι θα κάνετε με αυτό ως δεδομένο;

Σκορπιός

Η αυτοκαταστροφικότητα πολλές φορές για τον Σκορπιό ήταν το φόρτε του. Τι μπορείτε να αφήσετε πίσω και με τι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς; Σκεφτείτε τα αυτά καλύτερα.

Τοξότης

Ο αστερισμός του Τοξότη είναι ο πολύ φιλόξενος οικοδεσπότης του πλανήτη Ερμή, κυβερνήτη δύο ολόκληρων ζωδιακών αστερισμών. Και όμως, δεν φαίνεται η σχέση τους να είναι καλή.

Αιγόκερως

Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παραδοθεί τώρα στον συντηρητισμό. Υπάρχει η ευκαιρία για περιπέτεια, θα κάνετε λοιπόν το δικό σας μαγικό βήμα, πλάι στην κάρτα 0 της Ταρώ;

Υδροχόος

Τίποτα δεν κινείτε με τρόπο απλό, ευθύ και εύκολο στο δικό μα σύμπαν των καμπυλώσεων. Εσείς είστε από αυτούς που το ξέρετε καλά αυτό, ως επαναστατικές φύσεις.

Ιχθείς

Το γνωρίζετε από πριν πως όντως τα πράγματα δεν είναι πάντα ευθεία ή μάλλον, έτσι δεν είναι σχεδόν ποτέ. Τώρα οι μεγάλες αλλαγές δεν πρέπει να σας τρομάξουν, αλλά να σας προειδοποιήσουν
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.