Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/11 – 5/11/2017

Κριός
Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την αγάπη μπορούν να διαφέρουν με κάθε τρόπο από ό, τι θα θέλατε να πάνε. Η προσπάθεια για μια νέα σχέση δεν είναι ευοίωνη. Ο σύντροφος σας μπορεί να μην θέλει να σας υποστηρίξει ή να σας καταλάβει και αυτό θα προσθέσει στο άγχος σας.

Ταύρος

Η φαντασία σας είναι πολύ έντονη αυτό το ΣΚ, αλλά δεν είναι ρεαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενοχλούν. Περισσότερο υποφέρετε από μια απόσπαση της προσοχής. Αν χρειαστεί να εργαστείτε όμως για μια δημιουργική αγάπη, , μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμη αυτή η περίοδος. Η υγεία σας είναι ακόμα ευαίσθητη.

Δίδυμοι

Φροντίστε καλά τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Ειδικά την κοινωνική και παρόμοια δραστηριότητα των μέσων ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, κάντε ένα διάλειμμα από αυτό, αν είναι δυνατόν. Μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό, χωρίς εμφανή λόγο. Οι παρεξηγήσεις μπορούν να συμβούν εύκολα και στη συνέχεια να μεγαλώσουν

Καρκίνος

Οι αγαπημένοι σας, μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο εκτεταμένο άγχος. Αργότερα, η οικογένεια μπορεί να προσθέσει σε αυτό το σκηνικό περισσότερο δράμα. Εκτός από αυτά τα μικρά στενάχωρα πλαίσια, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν όμορφα.

Λέων

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε σχέση από μακριά μπορούν να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος, αλλά κυρίως αν σχετίζονται με την εργασία σας. Τα αδέλφια σας  μπορεί να φαίνονται σαν να μην εκτιμούν τις προσπάθειές τους ή τα συναισθήματά τους. Σε γενικές γραμμές, όμως, θα είναι μια πιο ήρεμη περίοδος αυτό το ΣΚ, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Παρθένος

Η ερωτική ζωή μπορεί να είναι ομιχλώδης και αγχωτική αυτό το ΣΚ. Πρόκειται για μια παράξενη περίοδο, παρά την ευνοϊκή διέλευση του Ερμή από τον Τοξότη. Αυτό παράξενα φορτισμένο σκηνικό θα κρατήσει σε δύο ημέρες το μέγιστο. Στη συνέχεια, λάβετε τις αποφάσεις σας, εάν θέλετε.

Ζυγός

Ο σύντροφος, πραγματικός ή δυνητικός, μπορεί να σας προκαλέσει πολύ άγχος αυτό το ΣΚ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όμως, μόνο επειδή κάποια λόγια ξυπνούν τους εσωτερικούς σας φόβους. Συνειδητοποιήστε και θεραπεύστε τους φόβους σας και τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο ήρεμα και πιο ευχάριστα.

Σκορπιός

Η σωματική σας υγεία εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια προσοχή, αλλά λαμβάνει λιγότερο επιζήμιες επιρροές από ό, τι πριν. Ωστόσο, η ψυχολογική σας υγεία και ευεξία είναι πολύ πιο προκλητική. Επίσης, οι συνάδελφοί σας ή οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος.

Τοξότης

Προσπαθήστε να αποφύγετε το πολλαπλό φλερτ, γιατί έχετε μια τέτοια τάση τώρα με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Την ίδια στιγμή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αρνείστε να δώσετε στον εαυτό σας τις σχέσεις που σας αξίζουν. Η εύρεση μιας σωστής ισορροπίας είναι το κλειδί.

Αιγόκερως

Η οικογένεια μπορεί να είναι ακόμα αγχωτική. Μερικές φορές, χωρίς καν να αλληλεπιδράτε με αυτήν. Είναι οι σκέψεις σας που παράγουν το μεγαλύτερο μέρος του στρες, αν όχι όλο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική στάση και να αναγκάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεστε με θετική και αισιόδοξη σκέψη, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Υδροχόος

Αυτό το ΣΚ το μεγαλύτερο μέρος του στρες σας προκαλείται από τις σκέψεις σας. Οι εσωτερικοί σας φόβοι και ανασφάλειες είναι πολύ δραστήριοι αυτό το ΣΚ, και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Ανακουφίστε και στηρίξτε τον εαυτό σας. Επίσης ένας φίλος από μακριά μπορεί να σας προκαλέσει άγχος ή μελαγχολία.

Ιχθείς

Αυτό το ΣΚ, αποφύγετε τις πολύ συναισθηματικές συζητήσεις. Μπορεί ο Ποσειδώνας να έχει θετικές όψεις και να σας βοηθάει, αλλά υπάρχει μια δράση του Χείρωνα που ίσως σας δώσει λάθος σήμα για την αποδοχή που έχετε από τους γύρω σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.