Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 4-11-2017

Ναι, άλλη μια φορά αυτήν την χρονιά αντιμετωπίζουμε το καρμικό 16 ως Ερωτικό Πεπρωμένο της ημέρας. Θα πρέπει να περιμένουμε να φτάσει – σύντομα – το 2018 για να δούμε ένα καθαρό 7, ας θυμηθούμε ότι το 16, αν δεν ήταν καρμικός αριθμός θα είχε αναγωγή σε 7. Υπάρχει στον αέρα μια αίσθηση υπαρξιακής μοναξιάς, αλλά και μια σκανταλιά, πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Το 16 θα σας χαρίσει την τάση να δείτε όλες σας τις σχέσεις από την αρχή. Αλλά μπορεί να μην έχετε την απαιτούμενη ψυχραιμία να διορθώσετε τα όποια λάθη, ξυπνάει μέσα σας η ανάγκη για οριστικές λύσεις. Προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να βλάψει σχέσεις που τις έχετε ανάγκη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Μια πίκρα κυριαρχεί σήμερα στο βάθος της καρδιάς σας. Ίσως να νιώθετε ότι κάτι λείπει από την προσωπική και ερωτική σας ζωή . Όμως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κινηθείτε, περιμένετε να καταλαγιάσει η εσωτερική σας τρικυμία πρώτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Κάτι το πικάντικο σας καλεί να ξανοιχτείτε σε νέους ερωτικούς ορίζοντες. Ωστόσο θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αν υπάρχουν ήδη κάποιες δεσμεύσεις ή κάποιες υποχρεώσεις, καλό είναι να μην υποκύψετε σε πειρασμούς.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Ο σημερινός Αριθμός Ερωτικού Πεπρωμένου μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ότι κάποιο λάθος υπάρχει στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν αυτός ο απολογισμός γίνει με ηρεμία και ψυχραιμία, δεν είναι καθόλου κακός, θα σας βγάλει σε όμορφες ανατροπές.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Προσέξτε την τάση που έχετε να μοιράζετε αδιευκρίνιστες υποσχέσεις σε πολλούς ανθρώπους. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να νιώσουν προδομένοι, ενώ εσείς απλά φλερτάρετε κοινωνικά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Δείτε κάπως πώς μπορείτε  να συνδυάσετε την ανάγκη σας να προσφέρετε τα πάντα στους άλλους με την επίσης βαθιά ανάγκη να ξεκουραστείτε κι εσείς κάπως! Ξέρετε, κινδυνεύετε από ερωτική υπερκόπωση αν δεν προσέξετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το 16 αριθμολογικά είναι μια άλλη γραφή του 7 και σας αφορά άμεσα. Πρέπει να δώσετε σημασία  στους ανθρώπους γύρω σας για να εντοπίσετε τα μηνύματα αγάπης. Δεν θα είναι πολύ σοφό να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Πιθανόν να νιώθετε ότι η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα. Και ποια πόρτα, αυτήν την κλειδωμένη, όπου από μέσα της εσείς κανονίζετε όλες σας τις δουλειές, σε μια μονομανία εργασιακού τύπου! Χαλαρώστε, χαμογελάστε και ανοίξτε στον έρωτα!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Μπορεί να νιώσετε σήμερα ότι το ερωτικό σας παρελθόν είναι έντονα συνδεδεμένο με το σήμερα. Αν υπάρχουν παλιές σχέσεις που απασχολούν το μυαλό σας κάντε μια μικρή αποτίμηση, αλλά μην αφεθείτε σε άνευ λόγου και νοήματος νοσταλγία. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.