Ερωτική Σελήνη 4-11-2017

 Πανσέληνος λοιπόν! Μια θερμή, ολόφωτη και μεστή Σελήνη στον αισθησιακό Ταύρο, σε εκπληκτικά υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα των πόθων από τον Αιγόκερω, μας βοηθάει να καταλάβουμε το βάθος των αναγκών μας, ανάγκες που δομήθηκαν στην τελευταία Νέα Σελήνη στον Ταύρο, έξι μήνες πριν, δηλαδή τον περασμένο Απρίλιο. Είναι η στιγμή να παραδεχτείτε ότι θέλετε μια μόνιμη σχέση; Φυσικά και είναι! Έχετε υπόψη σας ότι πρόκειται για ένα θεαματικό σούπερ φεγγάρι, με αφάνταστη δύναμη!
Τα πλήρη φεγγάρια είναι χρόνοι συγκομιδής, όπου αποκομίζουμε τα οφέλη της αντίστοιχης νέας σελήνης που συνέβη έξι μήνες νωρίτερα. Ελέγξτε το ημερολόγιό σας: Οι σπόροι που φυτεύτηκαν κοντά τον Απρίλιο που μας πέρασε (το νέο φεγγάρι του Ταύρου) μπορεί να είναι ώριμοι και έτοιμοι να φέρουν τα φρούτα τους αυτήν την εβδομάδα. Οι δύο εβδομάδες μετά από μια πανσέληνο είναι μια περίοδος συγκομιδής δώρων, οπότε εργαστείτε ερωτικά με τον Ταύρο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου για να προωθήσετε τις υποθέσεις και τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

Για να συντονιστείτε σωστά με αυτήν την Πανσέληνο πρέπει να παραδεχτείτε συναισθήματα και ανάγκες, αλλά και να καταστρώσετε ένα σαφές σχέδιο δράσης, να δείτε τον έρωτα με ρεαλισμό. Πείτε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας τι είναι αυτό που θέλετε, αλλά αποδεχτείτε και τις πραγματικές συνθήκες. Ο έρωτας για τον Ταύρο δεν είναι μια υπόθεση ονείρων, αλλά επιτεύξεων. Αλλά αυτό που θέλετε, το να έχετε έναν άνθρωπο για παράδειγμα, δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνον αν είστε συγκεκριμένοι. Όχι ευχές, δράση! Και τότε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, την ζεστή αγκαλιά που χρειάζεστε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.