Αστρολογικό Δελτίο 4-11-2017

Πολύ σημαντική η ημέρα για την δημιουργία του κατάλληλου πλαισίου. Τώρα έχουμε την Πανσέληνο στις 11ο και 58΄ του Ταύρου. Είναι μία ώρα κατά την οποία μπορούμε να καταφέρουμε να συνδυάσουμε τα όνειρά μας με αυτό το οποίο είναι εφικτό. Μεταφέρουμε τις μεγαλύτερες ιδέες μας στο επίπεδο της πρακτικότητας, μέσα από στρατηγικές κινήσεις. Έτσι, πλησιάζουμε αυτό το οποίο πραγματικά θέλουμε, χωρίς να βιαζόμαστε, κάνοντας μικρά βήματα προς τον δρόμο που επιθυμούμε.
Με την αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού θα είναι προτιμότερο να αποφύγουμεσυνεργασίες . Είναι προτιμότερο τώρα να μην ξεκινήσουμε καινούριες εργασίες, καθώς υπάρχει διαλυτική τάση, ό,τι θα ξεκινήσει σήμερα πιθανώς θα έχει ταχεία ημερομηνία λήξης, χρειάζεταιυπομονή .
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε σε θέση να προστατεύσετε τον χώρο σας. Οι κριοί είστε αποφασιστικοί. Οι Ζυγοί δυσκολεύεστε στην επικοινωνία . Οι Καρκίνοι επιδιώκετε πρωτότυπες κινήσεις. Οι Αιγόκεροι αποκτάτε περισσότερη ασφάλεια. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αποφύγετε τις μεγάλες δηλώσεις. Οι Δίδυμοι είστε εργατικοί. Οι τοξότες προσηλώνεστε στους στόχους σας. Οι παρθένοι αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Οι Ιχθείς καταφέρνετε να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις . Οι Υδροχόοι δεν είστε έτοιμοι για νέα ανοίγματα. Οι Λέοντες προσέξτε τις συνεργατικές εργασίες σας. οι Ταύροι δεν είναι ώρα να ξεσπάτε. Οι Σκορπιοί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ορισμένες έντονες καταστάσεις. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Αντίθεση
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Εξάγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Τρίγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Ωροσκόπος
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.