Φλερτ με τα Άστρα 4-11-2017

 Πανσέληνος του έρωτα, φυσικά, ποιος λέει όχι, μιας και συμβαίνει στον Ταύρο, στο ζώδιο των αισθήσεων. Θα είναι όλα ρόδινα όμως; Όχι, σίγουρα όχι. Αλλά, ποτέ δεν είναι. Η σημερινή ημέρα ίσως λόγω λεπτομερειών θα έχει αρκετά στοιχεία τα οποία μπορεί να μας κουράσουν, ωστόσο θα υπάρξουν μερικές στιγμές, οι οποίες θα μας χαρίσουν ένα μικρό, αλλά πολύ χρήσιμο χαμόγελο . Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα είναι ένα από τα κύρια αρνητικά στοιχεία της ημέρας, το οποίο είναι πιθανό να μας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, καθώς και την αίσθηση κούρασης και απογοήτευσης σε κατά την διάρκεια κάποιων περιόδων της ημέρας. Η αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη – αυτό σημαίνει άλλωστε Πανσέληνος - είναι μια ακόμη όψη, η οποία μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές αισθήσεις σε εξωτερικό επίπεδο, όπως η αποτροπή από δραστηριότητες που συνήθως αγαπάμε, καθώς και η έλλειψη δημιουργικής διάθεσης. Ωστόσο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα είναι πολύ θετικό, μιας και θα μας χαρίσει ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης και ευθυμίας.
Να στείλω;

Θα ήταν καλύτερο να αποφύγουμε για σήμερα το φλερτ με άτομα τα οποία μας ενδιαφέρουν πραγματικά, ή θέλουμε να έχουμε κάποιο μέλλον μαζί τους, μιας και είναι πιθανό να κάνουμε κάποια λάθος κίνηση.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό γίνεται σχετικά πιο εύκολα και ακίνδυνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέχουμε. Είναι πιθανό να κάνουμε κάποια στραβή που αφορά την επικοινωνία, επομένως κάνουμε προσεκτικά βήματα.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η καλύτερη επιλογή για σήμερα θα ήταν κάτι με χρώμα, μιας και είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα πιο θετικά.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθούμε από τέτοιες απόπειρες, μιας και οι πλανήτες δεν είναι πολύ ευδιάθετοι σήμερα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός πλαισίων, αλλά πολύ συντηρητικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.