Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός
Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα μέσα στην βραδιά, εκμεταλλευτείτε την.

Ταύρος

Η Πανσέληνος παρέχει την όμορφη επιρροή της. Όμως, με τον πλανήτη που σας κυβερνά, δηλαδή την Αφροδίτη, να είναι σε αντίθεση με τον ουρανό, αποφύγετε την κίνησή σας προς το παρόν .

Δίδυμοι

Με την αποψινή Πανσέληνο πολλά έρχονται να διορθωθούν. Θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, επικοινωνώντας με τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα καταφέρετε να ξέρετε πολύ καλύτερα το πού πραγματικά πατάτε. Να είστε σε κάθε περίπτωση πάντα ο εαυτός σας.

Λέων

Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού δεν θα σας αφήσει τώρα ανεπηρέαστους και θα χρειαστεί αν είστε πολύ προσεκτικοί, αποφεύγοντας την αδιαφορία.

Παρθένος

Πόσο δύσκολος είναι ο στόχος που έχετε; Εάν πραγματικά αποτελεί ουσιαστικό σας στόχο, σήμερα με την πολύ σημαντική επιρροή της Πανσελήνου στον Ταύρο κάντε την κίνησή σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος θα φανεί σημαντική για εσάς, καθώς χωρίς αυτή θα ήσασταν χωρίς υποστήριξη μέσα στην αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις.

Σκορπιός

Πρέπει να ξέρετε πως η Πανσέληνος συνδυάζει τώρα το όνειρο με την πραγματικότητα. Όμως, μπορεί εσείς αυτή τη στιγμή να θεωρείτε τα όνειρα ανιαρά και εξωπραγματικά, κάτι που είναι λάθος μεγάλο.

Τοξότης

Σήμερα η αντίθεση Ουρανού-Αφροδίτης μπορεί να σας οδηγήσει στο να απομονωθείτε και να μην κάνετε την κίνησή σας, αλλά με την πανσέληνο να ξέρετε πως έχετε την ευκαιρία σας.

Αιγόκερως

Η έντονη και δύσκολη επιρροή που έχει η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού μπορεί να σας οδηγήσει στο να έχετε έναν εκνευρισμό που δρα αρκετά αποτρεπτικά.

Υδροχόος

Καθώς ο πλανήτης-κυβερνήτης σας Ουρανός αυτή τη στιγμή σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, είναι προτιμότερο να αποφύγετε την κίνησή σας και την δημιουργία νέας σχέσης.

Ιχθείς

Υπάρχει μία σημαντική αντίθεση, μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, που μπορεί αν σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Όμως, είναι σημαντικό το ότι μπορείτε να προσηλωθείτε στην θετικότητα της Πανσελήνου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.