Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 4-11-2017

 Δεν υπάρχει ίσως πιο εντυπωσιακό φαινόμενο στους ουράνιους δρόμους από την Πανσέληνο. Θα πρέπει να νιώθουμε τυχεροί εμείς οι γήινοι που έχουμε ένα τέτοιο όμορφο φεγγάρι, τόσο βολικά ίδιο σε φαινομενικό μέγεθος με τον Ήλιο μας, ώστε να απολαμβάνουμε την Πανσέληνο. Ο Νοέμβριος αυτός θα μας χαρίσει τη Πανσέληνο στο γήινο, γεμάτο αισθησιασμό, ζώδιο του Ταύρου. Ετοιμαστείτε για πόθους που ίσως να ξεπερνούν την ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας!
Ανεξάρτητα από το αν γεννηθήκαμε στο ζώδιο του Ταύρου ή όχι, όλοι θα διεισδύσουμε στην εντόνως φορτισμένη ενέργεια αυτού του αστερισμού, καθώς το φεγγάρι λάμπει φωτεινό και φωτίζει τα χαρακτηριστικά του ταύρου μέσα σε όλους μας. Ωστόσο, εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα το αισθανθούν λίγο πιο έντονα από τους άλλους.

Το φεγγάρι είναι ανυψωμένο όταν είναι στον Ταύρο, που σημαίνει ότι το φεγγάρι λατρεύει τον Ταύρο, και ο Ταύρος λατρεύει το φεγγάρι. Αυτή η αμοιβαία αγάπη σημαίνει ότι αντέχουν έντονα το ένα πεδίο το άλλο και αυτή η αισθησιακή συγγένεια τους δίνει μια μοναδική σχέση. Αυτό προκαλεί την έντονη επιρροή της σεληνιακής ενέργειας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και η μεγεθυμένη κοσμική δόνηση θα μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και θα μας κάνει να είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι.

Ενώ το φεγγάρι βρίσκεται στον Ταύρο, θα νιώσουμε την ανάγκη να πούμε την αλήθεια μας σε εκείνους που είμαστε πιο κοντά τους. Ωστόσο, θα το κάνουμε μόνο αν αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι για αυτό. Ως εκ τούτου, θα έχουμε τα είδη των συζητήσεων που κανονικά αποφεύγουμε και η πρόθεση πίσω από αυτές είναι να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και να τους αφήσουμε να γνωρίσουν τον βαθμό σπουδαιότητας που έχουν στη ζωή μας. Εάν δεν αισθανόμαστε ασφαλείς, θα βρούμε τη δύναμη να αφήσουμε σιωπηλά εκείνους που γνωρίζουμε ότι δεν μας συνδέει αμοιβαίος σεβασμός .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.